София ден и нощ – кой кой е в реалния живот?

Сериалът „София ден и нощ“ може да се похвали със завидна зрителска аудитория, макар че екипът на продукцията изолира максимално своите тв звезди от медийния интерес. Предлагаме ви интересни подробности за част от екранните любимци и реалните им житейски лица.

Мускулестият Митак е обсебен от идеята да има перфектна физика

Моделът Кристиян Кирилов, както е истинското му име, използва всеки свободен момент да перчи мускули. Преди години Кристиян си изкарвал парите основно като модел и манекен. Има няколко участия в клипове на фолкпевиците Анелия, Лияна и Емануела. Преди време беше спряган за гадже на Анелия, а след нея и на щерката на Цветелина Бориславова. Близки до мускулягата споделят, че в периода, когато нямал никакви пари в получил оферти да забавлява богати личности в Дубай, предимно господа.

Новата съквартирантка в „София ден и нощ“ Анна-Мария успя веднага да привлече мъжкото внимание върху себе си

Красавицата носи името на екранната си героиня и в живота. Тя известна като бръмчалка в родните хайлайф среди. Освен в сериала красавицата е участвала в риалити шоуто „Истински истории“. Снимала се е в реклами и за бързи кредити. В момента учи „Театър“ в НБУ. Преди да се снима за продукции за малкия екран Анна-Мария е заработвала като еротичен модел. Освен това може да се похвали с титли от конкурси за красота. Около името и започна да се шуми преди няколко години, когато е упорито спрягана за любовница на футболиста Стойко Сакалиев.

Плейбоят от тв поредицата Марио покори бързо зрителките

В живота атрактивният Адриан Зурков, както е истинското му име, работи като фитнес инструктор. Спокойно може да се каже, че в сериала той играе себе си. Адриан е мачо и в живота, като работи часове върху тялото си, за да е винаги в перфектна форма. Освен това е специалист по здравословно хранене. Има доста участия в специализирани предавания за фитнес. Има епизодични роли в няколко холивудски филма, заснети у нас.

Коко е всеобщ любимец на зрителите

Крис Ненков няма нищо общо с екранното си превъплъщение, в което играе наивен и инфантилен младеж, на моменти доста щур, който прави глупост след глупост. В сериала Коко не успява, но в живота Крис е разбил доста женски сърца. От няколко месеца се носи на крилете на любовта, влюбен в моделката Анджи Павлова. Заради блестящата си роля в „София ден и нощ“ Крис е получил няколко предложения да участва в нови кино проекти. Признава, че като дете е искал да бъде известен. Малцина знаят, че и в живота най-близкият му приятел е Кристиян Кирилов.

За изненада на мнозина изкусителната Стела пренесе страстите си към Марио от екрана и в живота

Михаела Василева се превърна в любимка на зрителите, въпреки гаднярската си роля. В живота Михаела е професионален модел и твърди, че е пълна противоположност на героинята си от сериала.

Инфо: Агенция БЛИЦ