София Ден и Нощ от Нова и онлайн – еп. 417, 418, 419, 420, 421 от 22, 23, 24, 25, 26.01.2018

Каква съдбовна информация ще получи Коко от Теодора Стефанова?

Както се случва в живота, една врата се затваря, но друга се отваря за някои от героите в „София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала тази седмца от понеделник до петък, в 22.00 ч., по NOVA.

Необичайна среща със световноизвестната ясновидка Теодора Стефанова очаква Коко. Познатата като ясновидка на Берлускони дама идва в България и ще отвори очите на Коки за бъдещето. Какво е приготвила съдбата за най-забавния съквартирант и как тази важна информация ще промени живота му, предстои да разберем от самата Теодора.

Голяма промяна се случва и в живота на Митко. След като се спаси на косъм от тежка катастрофа, той се опитва да възстанови физическите си и психически сили в болницата, където е приет. След лошото обикновено идва хубавото и в нещастието Митко ще получи голям шанс да бъде щастлив. Ще се възползва ли той или ще пропилее шанса си?

Съдбата също размахва пръст във връзката на Галя и Жоро. Времето минава, отвличането и спасяването на Галя от похитителите остава в миналото, но тя сякаш не успява да се съвземе от шока. Красавицата търси причините за случилото се и повече от всичко желае да бъде сигурна, че това никога повече няма да се повтори. Мислите ѝ постепенно я отдалечават от Жоро, в чийто опасен начин на живот тя не иска да участва. Какви ще са последствията от охладняването на Галя? Временно ли е или то ще повлияе сериозно върху отношенията между двамата?

Гледай видео запис от сериала онлайн