София Ден и Нощ от Нова и онлайн – еп. 437, 438, 439, 440, 441 от 19, 20, 21, 22, 23.02.2018


Галя от „София – Ден и Нощ“ вдига сватба?

Сериозни житейски стъпки обмислят героите от „София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък, в 22.00 ч., по NOVA.

Галя е на прага на голяма промяна в живота си. По всичко личи, че Жоро Италианецът се подготвя да ѝ предложи брак. Тя очаква това да се случи всеки момент, но вътрешно изобщо не е сигурна, дали иска да обвърже живота си с него по толкова сериозен начин. Страховете на Галя се засилват все повече и вместо да се радва за предстоящия красив момент, тя изпада в итинска паника. В каква посока ще избие нервното напрежение?

Коко също е на път да направи голяма стъпка в личен план. Връзката му с Ани се задълбочава и двамата решават да заживеят заедно. Налага се Коко да напусне квартирата и любимите приятели. Но дали ще успее да премине успешно към този нов, по-зрял житейски етап?

Задълбочаване на отношенията се задава и при Боби, който е принуден да се замисли по-сериозно за връзката си с Миленита. Запознавайки се с майката на своята приятелка, у него възникват големи колебания и въпроси. С какво майката на Миленита успява да изненада Боби и как ще се отрази това на взаимоотношенията му с неговото момиче?

Гледай видео запис от сериала онлайн