София Ден и Нощ от Нова и онлайн – еп. 442, 443, 444, 445, 446 от 26, 27, 28.02. и 01, 02.03.2018


Калина от „София – Ден и Нощ“ с примамливо предложение за сериозна кариера

Дали сестрата на Боби ще поеме риска за толкова отговорна позиция?

Нови предизвикателства и сериозни рискове поемат героите от „София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от вторник до петък, в 22.00 ч., по NOVA.

Калина получава неустоимо предложение за нова работа и то в доста сериозен бранш, който ще ѝ даде огромни шансове за кариерно развитие. Позицията е много отговорна и сестрата на Боби не е сигурна, дали трябва да смени курса толкова рязко. Колебанията й се допълват също и от ангажиментите към управлението на хостела, за който тя се чувства пряко отговорна. Какво ще реши Калина и дали ще се възползва от предизвикателството?

Съдбата обича смелите и кой друг, ако не Стела, може да го докаже? Напоследък някои критични отзиви за първите й модните изяви я бяха отклонили от доброто самочувствие. Сега обаче щурото момиче натиска докрай педала на газта и поема право към предизвикателството. Стела открива перфектния шанс да стане отново пилот на живота си.

Изненади има и за Боби, който е извикан на таен разговор при майката на Миленита. Мистериозната среща крие опасности. Дали Боби е готов да рискува и какви ще бъдат последствията от срещата му с майката на Миленита?

Гледай видео запис от сериала онлайн