София Ден и Нощ от Нова/онлайн – еп. 391, 392, 393 от 05, 07, 08.12.2017

Новата седмица носи малки радости, напрегнати моменти и ярки разочарования за героите от „София – Ден и Нощ“ във вторник, в четвъртък и петък, от 22.00 ч. по NOVA.

В една много приятна и забавна вечер, Стела е арестувана за ужас на своите приятели. Сестрата на Дани е шокирана и не може да си обясни, какво се случва. Защо се стига до арест, как ще се развие опасната ситуация и каква е причината полицията да задържи Стела за разпит?

Опасност надушва и Митко, който е силно притеснен за своя приятел Боби. Бащата на квартирата е разклатен емоционално след предателството на Ася, но решава да загърби депресията и да се отдаде на щур ергенски живот. Митко обаче се притеснява, че заради нараненото си достойнство Боби започва да прекалява с приключенията и тръгва по съмнителен път, доверявайки се на неподходящи хора. Дали това наистина е така или Митко гледа прекалено негативно заради собствено си разочарование? И как ще се отрази това на приятелството им?

Мечти и надежди имат най-вече Симона и Асен. Двамата с радост чакат датата за интервю в Американското посолство и се надяват като за начало подаването на документи за виза да мине гладко. Как ще се развият нещата и по какъв начин една чиста случайност ще промени напълно хода на събитията?

Гледай видео запис от епизод 391 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 392 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 393 онлайн или тук