София Ден и Нощ от Нова/онлайн – еп. 394, 395, 396, 397 от 12, 13, 14 15.12.2017

Кошмарни призраци от миналото напомнят за себе си в „София – Ден и Нощ“ тази седмица по NOVA.

Отвличането, на което стана жертва Галя, остави трайни следи в съзнанието й. Спомените за преживения ужас не спират да я преследват. Тя вижда лицата на похитителите си навсякъде. И колкото и Жоро да се опитва да я успокои, нейните страхове продължават да я преследват. Назначената от приятеля й охрана, също не помага, а по-скоро засилва усещането, че над нея е надвиснала опасност. Напрежението ескалира, когато Галя вижда един от похитителите да я причаква. Дали този образ е само плод на въображението й? Или похитителите все пак са оцелели след експлозията на автомобила?

Съмнения и несигурност застрашават връзката на Калина и Ясен. Ясен има нова колежка, която се настанява в хостела и предизвиква ревността на Калина. Какъв е случаят със симпатичната колежка и защо Ясен е толкова очарован от нея? Имат ли основание тревогите на Калина?

Притеснения мъчат и Коко. Случайно чути думи го навеждат на мисълта, че приятелката му Фани се представя за човек, който всъщност не е. Има ли истина в подозренията му и защо цялата мистерия около Фани се заплита все повече?

Гледай видео запис от епизод 394 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 395 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 396 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 397 онлайн или тук