София Кузева и Иван Бърнев се натискат, където и да е Маги!

Вяра Табакова разбира за изневярата на съпруга си Радослав в неделя от 20.00 часа по bTV

София Кузева и Иван Бърнев интимни в „Къде е Маги?“

Тази неделя, 4 ноември, от 20.00 часа семейството на Вяра /София Кузева/ и Радослав /Георги Стайков/ Табакови ще бъде сериозно разтърсено отново. Този път причината не е Маги, а Лили. Най-после Вяра Табакова научава истината за изневярата на съпруга си Радослав и че този факт е известен и на Маги. След новината Вяра решава да напусне съпруга си, среща се с Лили и завършва в апартамента на полицай Чернев /Иван Бърнев/. Как ще се случи това и какви ще са последиците, зрителите ще научат през уикенда.

За да си върне доверието на Бранко, Катерина му разказва за изневярата на брат й. Архитектът решава да използва тази информация във войната с Радослав и да извлече максимална полза от ситуацията. Другата сестра на Радослав – Ива, също прави сериозна стъпка към това да спечели отново съпруга си. Тя взима решение да послуша приятелката си Юлия и да забременее от Косьо, като използва лъжа. През това време синът им Дими отива на поредната гонка със Силвана. На мястото обаче неочаквано пристига полиция, а Чернев и Полина случайно минават оттам.

Докато чакат похитителите на Маги да се свържат отново с Табакови, Чернев и Полина разпитват Юлия за бившия й покоен съпруг в Америка. Оказва се, че Юлия е била заподозряна в убийството му заради голямата му застраховка и заради факта, че той е бил доста по-възрастен от нея. Какво общо има това с изчезването на Маги, зрителите ще видят в неделя от 20.00 часа.

Гледай видео запис от епизод 22 онлайн

Гледай видео запис от епизод 23 онлайн

 
По темата: