SOLAR Christmas 2013 в Арена Армеец с Mark Knight и Коsheen

Mark Knight, UМЕК и Kosheen пристигат след броени дни за SOLAR Christmas

На 23-ти декември в зала “Арена Армеец“ феновете на електронната музика посрещат Коледа с богата селекция от хаус, техно и лайв изпълнения

На 23-ти декември, понеделник, в зала „Арена Армеец“ ще се проведе най-дългоочакваното, от почитателите на електронното звучене, коледно парти – SOLAR Christmas. Специалното празнично издание, част от поредицата големи събития SOLAR, ще събере на едно място любимия на публиката британски диджей Mark Knight, словенския техно артист и продуцент UMЕК, както и пленителните с неповторимия си стил Kosheen. Към тях ще се присъединят още британското величие МC Gee и един от пионерите на клубната сцена у нас, резидент на Yalta – Juan Alvarez.

За тазгодишното шоу организаторите от Yalta Club подготвят масивна 20-метрова сцена, чиято форма ще подпринесе още повече за коледното настроение в залата. Динамиката на живите изпълнения и близкият контакт на артистите с публиката за първи път ще се осъществи посредством допълнително изградена сцена в центъра на арената. Площта от близо 100 квадратни метра ще бъде превзета от атрактивни танцови и акробатични изпълнения. Голям принос за емоционално наситените моменти от вечерта ще имат множеството светлинни и пироефекти, както и качественото озвучаване.

Разбира се в епицентъра на SOLAR Christmas застават стилово разнообразните артисти, които споделят нетърпението на публиката за предстоящото коледно парти.

“България е моят личен фаворит в класацията за най-незабравими партита в кариерата ми. С голямо удоволствие ще гостувам на SOLAR Christmas и съм нетърпелив да зарадвам феновете си с най-доброто от работата ми през годините досега.“, споделя Mark Knight.

А ето какво допълва Шиан от Коsheen по повод предстоящото си участие: „Вече две десетилетия имаме привилегията да избираме, променяме и доразвиваме творческия си път. Точно това дефинира, обогатява и отличава стила ни, който феновете ни ще могат да чуят съвсем скоро. Подготвили сме им емоционално и енергично шоу, което включва както емблематични парчета от старите ни албуми, така и много нови.“

„Много харесвам българската публика. Тя изпъква със своя темперамент, страст, любов към музиката и умение да се забавлява. На партито на 23-ти ще им представя мощна и много свежа селекция от продукцията на моя лейбъл 1605. Очаквам да се срещнем и раздвижим с техно и тек-хаус вибрациите, които ще залеят залата.“, казва още UMEK.

Билети за SOLAR Christmas 2013 може да откриете в мрежата на Eventim.bg, на белия бар в Yalta Club, както и на място в деня на събитието.

 
По темата: