Соломон Паси обявява нов политически проект в „Хрътките“

Тази събота, 12 ноември, в „Хрътките“ очаквайте:

Във втората част от разследването си за търгуването на дипломатически пост в Прага, „Хрътките” ще разкрият какво свързва замесените от пишман посланика Витко Витков хора. Освен разказите на повечето от замесените лица, във втората част от разследването на Десислава Ризова ще видите и повече документи. Най-любопитния сред тях е договорът за политическо лобиране за 60 хиляди долара.

В съботното издание на предаването темата коментира и бившият външен министър Соломон Паси. Той признава, че политически назначения в дипломатическите мисии има навсякъде по света. В разследването на „Хрътките” виждаме пример на пазарски фарс, а не на политически лобизъм, коментира Паси. В предаването, което се излъчва в навечерието на 22-та годишнина от промените у нас, ексминистърът от правителството на Симеон Сакскобургготски анонсира нов политически проект, който да възроди десните идеи у нас. Соломон Паси обяви в „Хрътките”, че в този политически проект е възможно да влязат както сини политици, представители на екологични формации и НДСВ.

В съботното предаване ще видите и една от екстремните социални провокациии – експериментът е „Да изчезнеш за 60 секунди“.

Гледай видео от предаването онлайн

В неделя, 13 ноември:

Как държавата ни пропусна да спаси 10-годишно българче, отвлечено в Нова Зеландия?

Абсурдна история в пловдивска болница – санитар, осъден за блудство с 60-годишна пациентка, продължава да работи в същото здравно заведение с протекцията на целия персонал.

Социалният експеримент: ескалатор ще провери доколко знаем и спазваме правилото да се качваме винаги отдясно.

Не пропускайте „Хрътките“ от 20 часа.

Гледай видео от предаването онлайн