Sonisphere Festival: София влиза в историята на хеви метъла!

Голямата четворка откровничи за Големия Лайв на 22 юни, София, България!!!

Голямата Четворка, Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax ще покажат своето историческо изпълнение заедно на Sonisphere на целия свят, като го излъчат през сателит в кино салоните по цялата планета в едно уникално HD кино събитие!

Lars Ulrich от Metallica (на снимката горе): “Кой би си помислил преди повече от 25 години, че Голямата Четворка на траш метъла не само все още ще е наоколо, ами и че ще е по-популярна отвсякога? Че ще прави концерти заедно? На стадиони в цяла Европа? А на всичкото отгоре и че всичко това ще се прожектира в кино салоните на High Definition??!!. Правим го, дръжте се!

Китаристът на Anthrax Scott Ian: “Мамка му, не стигаше, че е толкова яко, че забиваме заедно цялата Голяма Четворка, ами сега ще ни дават и в кината! Метъл в кино салоните, евала! Неописуемо е колко много значи това за метъл общността по целия свят. Купете си билети и се подгответе за хедбенгинг!”

Kerry King от Slayer: “Не мога да повярвам, че това не се е случило преди 15 години! Феновете най-накрая ще получат това, което искаха. И мисля, че това е зверовито страхотно!”

Dave Mustaine от Megadeth: “Магнитудът на това събитие все още не е изчислен точно. Ужасно съм развълнуван да знам, че хората по цялата планета ще могат да отидат в кино салоните и да преживеят най-великия лайн-ъп възможен в цялата световна история на хеви метъла!”

За голямото концертно кино Четворката избра именно нашата дата – 22 юни, Национален стадион Васил Левски, София, България!!! От тук те ще покажат метъл силата си на целия свят!!! А ние ще взривим света с фенска мощ като никога досега!!!

Четирите легендарни банди са създатели на тогава ъндърграунд траш метъл движението, които от 80-те до днес доминират в света на метъла с продажби на милиони копия от своите албуми и препълнени зали и стадиони по целия свят. Въпреки голямото очакване и желание на феновете, тези музикални гиганти никога до този момент обаче не са свирили заедно на една сцена.

Това, което ни предстои е абсолютна история! Нека станем част от нея!

Легендата ще се случи на 22 юни, на шоуто част от Sofia Rocks Powered by Sonisphere в София, България!!! Шоуто на този ден ще се излъчи в над 800 кино салона в Европа, Щатите, Канада и Южна Америка. Малко по-късно ще има прожекции още в Австралия, Южна Африка и Нова Зеландия.

Билети за тези прожекции влизат в продажба на 28 май на съответните каси на кината, както и тук: www.thebigfourlive.com.

Ние обаче ще се видим на Националния стадион, където заедно ще докажем на света, че България е солидна рок сила и нашите фенове са най-верните и най-шумните!!! Не оставай без билет!!! Ще се лее рок!!!

SOFIA ROCKS 2010 POWERED BY SONISPHERE FESTIVAL

22-23 юни 2010

Национален стадион Васил Левски

 
По темата: