Соня Колтуклиева съска срещу Патрашкова в „Горещо“ – видео

Соня Колтуклиева за тайните на ВИП Брадър 2012

Тази събота, 29 септември, от 23:15 часа, специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” е първият изгонен от ВИП Брадър 2012 Соня Колтуклиева, за да да сподели от първо лице преживяванията и впечатленията от престоя си в къщата. “Не искам да се виждам никога повече през живота си с Кристина Патрашкова и Мариана Попова! Те са подлярките… Бих искала с всички останали да се видя…” – споделя Соня и коментира слуховете за връзка на певицата с президента Първанов.

На въпроса какво очаква да се случи оттук нататък в къщата, тя казва: “Косите ми настръхват!” Журналистката прави щателен анализ на ситуацията в къщата и на съквартирантите.

“През деня Влади беше много агресивен… Ирен е специална – особена е. Тя е ту на небето, ту на земята… Но когато със сина й Влади започнат да се реят из високи светове – тогава става страшно!” – споделя Соня впечатленията си от Ирен и Влади и признава, че ги е питала какви специални техники използват, за да изпадат в такова състояние.

“Фънки е един много хитроумен мъж. Той е избрал една прекрасна позиция – предварително се самооплюва… Юлиян е по-скоро невъзпитан, но сякаш мрази тази своя черта…” – коментира Соня. Тя прави и прогноза за победителя: “Желанието ми е да победи Орлин, а предположението ми е, че ще победи Багата. Надявам се да не бъде никой от останалите.”

На кого е подарила медальона си Соня и огорчена ли е от номинацията на Фънки? Коя е “групата на трактористите”  и кои са “хората на клеветата” в къщата според Соня? Защо Багата отказа да се качи на една рикша със Златка и защо Юлиян се е разплакал?

Тази събота пред Венета Райкова бременната Мисис България 2007 Мариана Маринова коментира отношенията  с гаджето си Руслан Колев и ареста му заради какаиновата афера с кораба “Свети Николай”, заловен край бреговете на Испания с три тона кокаин. Организаторката на конкурсите “Мис Силикон” разкрива как като на филм се е сдобила с “бразилско дупе” във Венецуела.

„Горещо”, събота, 29 септември 2012г., от 23:15 часа, Нова телевизия

Гледай видео анонс онлайн:

Гледай видео запис от предаването онлайн