Социолози и ВИП-съквартиранти играят в „Стани богат“


Социолозите Андрей Райчев и Кънчо Стойчев в „Стани богат”

От утре до края на месеца телевизионната игра „Стани богат” ще се излъчва пет дни в седмицата от 20:00 часа по Нова. След като най-известните политици у нас участваха в благотворителната кампания за децата на България, на стола на богатството отново благотворително ще седнат социолозите Андрей Райчев и Кънчо Стойчев.

Двамата популярни анализатори ще разнищват въпроси от областите математика, физика, химия, опера, литература и други. „Каква е роднинската връзка между Братя Мормареви?”, „На кого е била муза писателката Евгения Марс?”, „Коя част от тялото на делфина дава най-точна информация за възрастта на животното?” са някои от интересните питания, с които Ники Кънчев ще предизвика двамата състезатели.

Райчев и Стойчев ще обсъдят каква е ролята на информацията и образованието за обществото ни. Освен това социолозите ще дадат своите прогнози за резултатите на предстоящите парламентарни избори.

По повод проблемите на хепатита втори гости в „Стани богат” на 8 юни ще бъдат специалистът по вътрешни болести проф. Константин Чернев и пациентката Ана Гръблянова. Спечелената от тях сума ще се прибави към каузата, подкрепяща превенцията на хепатита в рамките на ВИП Брадър 3.

Съквартирантите от третия сезон на благотворителното реалити ще бъдат поредните участници в интелигентната игра в следващите няколко изданията.