Спенс и незрящият Ивайло Донков рапират по БНТ

Ексклузивно по БНТ Цирк „Балкански” с Колелото на смъртта

Магичен коктейл от страховити номера в новогодишните предавания на „Денят отблизо”с Мира

Ексклузивно шоу от кухнята на прочутия цирк „Балкански” ще покаже водещата Мира Добрева в „Денят отблизо” на 28 и 29 декември. Камера на БНТ засне последното представяне на „Колелото на смъртта”, изиграно от съпрузите Николай Балкански и бременната в 5-ия месец Велизара. Зрителите ще видят в предаването и световния рекорд с 8 мотора в страховития „Глобус на смъртта” и как Чарли Чаплин ходи по стоманено въже на 10 метра височина без предпазни средства.

Освен представлението на прочутата фамилия, в „Денят отблизо” с Мира ще бъдат излъчени и интервюта с членовете на фамилия Балкански, които ще разкажат  какво се случва в цирка през зимните месеци.

Тази събота и неделя екипът на водещата Мира Добрева също е подготвил интересни теми за зрителите. В първия от почивните дни зрителите ще научат повече за най-странните и атрактивни семейни игри – „Туистър”, „Индиго”, древния китайски шах „Го”. В рубриката „Семейни връзки” гостуват брат и сестра – Силвия и Явор Симови, новото поколение на телевизията. За дългия път от Куба до Перник ще разкаже извънредния и пълномощен посланик на Куба у нас Тересита Камачо, а в рубриката „България отблизо” зрителите ще посетят софийския зоопарк заедно с актрисата Ани Михайлова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В неделя Мира ще покаже тенденциите в коледната украса тази зима. И още – изумителния подземен град в Молдова, където има 200 километра улици с имена на сортове вино. Рапърът Спенс ще изпълни свои песни в компанията на незрящия Ивайло Донков.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Гледайте „Денят отблизо с Мира”  всяка събота и неделя от 11.00 по БНТ1!