Спечели билет за Али Кембъл от UB 40 с Радио N-Joy!

Нова игра започва в ефира на радио NJOY

От 2 декември слушателите на радио NJOY ще имат страхотната възможност да спечелят всеки ден по един билет за шоуто на легендарният вокал на UB 40 Али Кембъл, който ще изнесе своя първи концерт у нас на 20 декември, в зала 1 на НДК, по покана на Болкън Ентъртейнмънт и радио NJOY.

Единственото нещо, което трябва да направите е да изпратите мейл със заглавието на любимата ви песен на UB 40. Изпращайте вашите предпочитания на ub40@njoybg.com, до 15.30 часа, от понеделник до петък. Наградата ще бъде теглена всеки делничен ден в 16 часа, в шоуто на Деси.

Едва ли има човек в България, който да не знае наизуст хитовете в изпълнение на UB40 със специфичния вокал на Али Кембъл като „Red Red Wine” и „I Got You Babe”. Фронтменът на реге любимците ни UB40 е издал заедно с групата 18 студийни албума, с реализирани продажби от над 70 милиона копия по целия свят и над 40 сингъла в ТОП 40 на Острова, плюс още три солови албума. Али Кембъл има награда Ivor Novello за международни постижения, а през 2007 заедно с UB40 беше номиниран за „Грами” в категорията най-добър реге албум.

През 2009 Али Кембъл е готов с третия си солов албум Flying High. Той и бандата му не спират да свирят на живо по целия свят, включително с дати в Русия, Африка, с турнета в Австралия, Нова Зеландия и в Обединеното кралство.

Сега предстои и България!

 
По темата: