Спечели билет за Междузвездни войни 8

Преди 15 години в едно студио далече, далече…… започна най-забавното сутрешно шоу – Стартер, със Симеон и Богдана!

От тогава всяка сутрин по БГ Радио се водят епични битки на доброто с още по-доброто чувство за хумор, женската интуиция и мъжката логика между двамата владетели на силата за събуждането с усмивка – Симеон и Богдана!

На 17 февруари Стартер, сутрешното шоу на БГ Радио със Симеон и Богдана навършва 15 години!

Както повелява традицията, когато Стартер празнува рожден ден, празнуват всички в ефира на БГ Радио! Симо и Богдана отново ще отбележат празника си нестандартно. По случай 15-ия си рожден ден дуетът ще посреща гостите си в бензиностанция Shell на Цариградско Шосе в столицата, до София Прес.

Междузвездният празник ще се състои на 17 февруари с четиричасов звезден маратон, в който Симо и Богдана ще бъдат между някои от най-големите медийни и музикални звезди. Празничното предаване ще започне в 7 ч. сутринта и ще продължи до 11 ч. Четирите часа ще са наситени със смях и много провокации за звездните гости.

Част от нетрадиционните места, от които се е излъчвал празничният ефир на „Стартер“, до сега, са били: циркова арена, телевизионно студио, детския музей „Музейко“, кафене и дори истинска класна стая.

По време на празничното предаване ще стане ясно и кой печели голямата награда в играта по случай юбилея на Стартер – „Междузвездна игра“. Всеки ден в „Междузвездна игра“ може да спечелите два билета за ексклузивна VIP прожекция на новия епизод от галактическата сага – „Междузвездни войни 8“ през декември. А в края на играта, на 17 февруари, ще разберем и кой от всички регистрирани печели голямата награда – междузвездно шоу на DJ Диян Соло за рождения ден на победителя!

Включете се в играта тук и очаквайте междузвездния празник на 17 февруари с много звезди и забава… и нека усмивките бъдат с вас!