Спечели билети за концерта на Том Джоунс в София


Двойни билети за концерта на Том Джоунс печелят слушателите на Радио Magic FM

10 поредни делнични дни носят шанс на феновете да спечелят двойни билети за концерта на уелската легенда на 18 ноември в София

Стана традиция за Радио Magic FM да осигурява на своите слушатели възможност да трупат „музикални спомени“ като стават част от най-вълнуващото в концертния афиш на България. Този път шансът е за безплатен достъп до грандиозния концерт на легендарния Том Джоунс на 18 ноември 2011 (петък) в столичната зала „Арена Армеец“.

Верните дългогодишни почитатели на сър Джоунс и неговия уникален глас ще могат да проверят до 18 ноември познанията си за музикалната кариера и личния живот на звездата. Всеки делник екипът на Magic FM ще задава по един въпрос и ще очаква на имейл game@magicfm.bg до 10 часа на следващия ден правилните отговори на сслушателите. Всички, изпратили верни отговори на въпроса, ще участват в жребий за двоен билет за концерта.

Верният отговор, името на наградения и новият въпрос за деня ще бъдат обявявани в шоуто “Ел в огледалния свят” след 10:30 часа всеки делничен ден.

 
По темата: