Спечели една от 50 супер награди за 5 години Z-Rock!

По повод 5-я рожден ден на Z-Rock  феновете избират 5-те най-велики групи и изпълнители за всички времена в грандиозна класация

Две устройства за мобилен интернет и общо 50 супер награди за слушателите на истинската музика в ефира на рок радиото на България

На 13 октомври 2011 г. Z-Rock отпразнува своя 5-и рожден ден. През цялата седмица в ефира на рок радиото на България звучат ексклузивни акустични изпълнения на живо в студиото, интервюта със специални гости, поздрави от култови рок музиканти.

По повод 5-я си рожден ден Z-Rock стартира грандиозна класация. В нея от над 500 имена, разделени в две части – българска и световна  класация – слушателите ще изберат 5-те най-велики групи и изпълнители за всички времена. Единствено слушателите на Z-Rock и феновете на истинската рок музика ще определят позициите в класацията като гласуват онлайн на http://5godini.zrockbg.com/ .

На финала на класацията на 4-ти ноеври, като ценители на бързата комуникация, слушателите на Z-Rock ще имат възможността да спечелят най-подходящия подарък – Бисквитка от Max Telecom. Двама ще бъдат избраниците, които ще могат да се радват на неограничен мобилен интернет благодарение на този продукт  – един от гласувалите за българска група или изпълнител и още един слушател, дал своя глас за изпълнител от  частта „световна класация”. Рок аксесоари и оригинални подаръци от Z-Rock и още много изненади ще отидат при истинските фенове на радиото. Общо 50 уникални награди ще спечелят верните слушатели на рок радиото на България, дали своя глас за фаворит в класацията.

Мащабната рок класация стартира на 13 октомври, точно в 13:00 часа. 5-те най-велики групи и изпълнители за всички времена ще станат ясни на финала на 4-ти ноември. В понеделник (17 октомври) предстои поредната грандиозна изненада за феновете на рок радиото на България.

5 години Z-Rock – истинска музика, истински фенове!