Спечели кола от Национална лотария за няколко минути

Ники Николов продуцира „Национална лотария“

Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от най-новото гейм шоу по Нова ТВ

“SuperFly” се казва новата компания на Ники Николов (на снимката), която ще продуцира гейм шоуто на Нова телевизия „Национална Лотария“.  Ники Николов е досегашният продуцент на „Big Brother”.

„Ясно е, че всеки продуцент си хвали продукцията, но имам усещането, че Националната Лотария ще стане новата мания на България. Основната ни цел е една – да забавляваме хората по модерен начин и да им даваме възможност да печелят огромни суми пари и награди. Единственото, което ще се очаква от участниците, е да носят късмета със себе си, дори няма да е необходимо да казват името си. Всеки играч в студиото има гарантирана минимална печалба от 500 лева.  Философията ни е: идваш с малко късмет и си тръгваш с много пари.  Подобни игри са страхотен хит в САЩ и някои държави в Европа, където вървят от години. Ние също имаме дългогодишна стратегия за развитие на лотарията“, коментира Ники Николов.

„Национална Лотария“ ще предложи непознат за България формат от 30 минути, в рамките на които ще участват 9 щастливци, разделени в 3 различни кръга. До момента телевизионните игри познати на зрителите се развиваха в рамките на един час, практика която новото шоу ще промени залагайки на динамиката и раздаването на награди без излишни разговори. В първата игра късметлиите ще играят за чисто нов автомобил. Във втората – един от тях ще може да си тръгне с 40 000 лева, а във финалната трета игра ще се играе за джакпота, който стартира от 100 000 лева.

Захари Бахаров влиза в ролята на водещ на хитовото гейм шоу, освен него във всяко предаване ще гостува известна личност. Тя ще бъде втори водещ и ще има задачата да помага на Бахаров в раздаването на наградите и да води специална игра с публиката.

Гейм шоуто ще се излъчва всяка събота от 19:30 часа. Всеки участник ще си тръгва с гарантирана печалба. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва само да си закупят лотариен билет от „Национална Лотария“  и да го регистрират на сайта www.7777.bg.

„Нацонална Лотария“ стартира в ефира на Нова телевизия на 06 октомври от 19:30 часа

 
По темата: