Спечели пътуване до Лондон от Сити и Книга за джунглата

Джунглата те зове на едно неповторимо приключение със CITY Radio&TV !

Спечели пътуване за двама до Лондон и посещение на кралския зоопарк със CITY Radio&TV и Книга за джунглата!

CITY Radio&TV отново ще зарадва своите фенове, този път като ги направи част от едно невероятно пътешествие до една от най-посещавани и интересни атракции в Лондон, а именно кралският зоопарк!

CITY Radio&TV дава шанса на двама слушатели или зрители на медията да спечелят пътуване за двама до британската столица с осигурени самолетни билети и престой. Освен това спечелилите ще имат и уникалната възможност да се впуснат в приключенията на Маугли и се докоснат до животинския свят на кралския зоопарк в Лондон.

Единственото, което феновете на CITY Radio&TV трябва да направят е да отидат на официалния сайт на медията – http://www.city.bg/promo/junglebook-2016/register, да се регистрират и да отговорят правилно на въпрос свързан с филма. На 6-ти април само един ще спечели голямата награда пътуване за двама до Лондон и посещение на кралския зоопарк! За останалите фенове на Книга за джунглата ще има и много други специални награди, сред които изследователска раница, суитчър и непромокаемо яке.

Книга за джунглата

Новият прочит на вълнуващата Книга за джунглата проследява израстването на малко момченце, отгледано в джунглата от глутница вълци. Скоро Маугли разбира, че вече не е добре дошъл в единствения дом, когото познава, когато страховитият тигър Шир Хан, имащ горчив опит с Човека, се заканва да унищожи всичко, което сметне за заплаха. Детето предприема завладяващо пътешествие на самоопознаване под вещия взор на превърналата се в негов водач пантера Багира (озвучавана от Бен Кингсли) и свободолюбивия мечок Балу (Бил Мъри). Маугли среща и много създания, които не му мислят точно доброто, включително Ка, питон с хипнотизиращ поглед и глас (озвучаван от Скарлет Йохансон), и страховитият крал на маймуните Крал Луи (Кристофър Уокън), който се опитва да измъкне от Маугли тайната на огъня.

КНИГА ЗА ДЖУНГЛАТА е в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 15 април 2016 със субтитрирана и дублирана версия.