Спечели си маркови цайси в стил „Баба Марта“

“Мартенски подаръци със стил от “KWIAT

През март 2010 г. всеки може да зарадва себе си с незаменим подарък – чисто нови очила от водеща марка. Станалата традиция игра “Въпросът на “KWIAT” стартира на 01.03.2010 г. и приключва на 22.03.2010 г. На сайта на марката –  www.kwiat-bg.com ще се публикува въпрос с три възможни отговора. Всеки читател, без значение неговата възраст и пол, може да отговори на въпроса и да се регистрира като впише своите данни в задължителните полета (на кирилица).

Отговорилите правилно ще участват в жребий с награди – 5 бр. слънчеви очила изцяло издържани в мартенска тенденция – червено и бяло. Те са от лимитираната серия “KWIAT Limited Edition”.

Допълнителните награди са талони за 20% отстъпка, които ще бъдат раздадени на двадесет участника (от правилно отговорилите), отново изтеглени чрез жребий. С талонът те ще имат право да отидат в определена оптика в техния град и да си закупят слънчеви очила или диоптрична рамка с марка “KWIAT” (стъклата се купуват отделно и отстъпката не важи за тях) на преференциална цена.

*Жребият ще се тегли на 23.03.2010 г., а имената на печелившите ще бъдат публикувани на сайта на KWIATдо края на деня.