„Споделено с… Алисия“ по ТВ7, бременната Кали аут!

Алисия сменя Кали в ТВ7

Мис Карамел е новото лице на „Споделено с…“

Алисия сяда на мястото на Кали в ток шоуто „Споделено с …“, научи „Всеки ден“ от самата Кали. Предаването на ТВ7 по традиция сменя водещите си всеки телевизионен сезон. Тази година продуцентите преценили, че Мис Карамел е най-подходящата за тази позиция.

Кали не се дразни, че вече няма да е водеща на „Споделено с…“. Напротив, тя приема новината съвсем спокойно.

„Това за мен не е повод за драма. До моите уши достигна, че Алисия ще ме замести. Лично мен до този момент никой не ме е канил за следващия сезон, а работата по него вече би трябвало да върви“, коментира Кали.

Тя обаче все пак има готовност да продължи предаването, ако й се даде възможност. В момента певицата е в очакване на третото си дете, но е категорична, че бременността и раждането няма да пречат на работата й. Засега обаче няма знаци, че ТВ7 смята да продължава работата си с нея.

След като се разбра, че Кали е бременна, се заговори усилено, че мястото й ще бъде заето от колежката й Камелия, която беше първата водеща на шоуто. Тя обаче беше категорична пред „Всеки ден“, че никога не би приела такова предложение, защото се е съгласявала да води единствено „Споделено с Калелия“, а не „Споделено с…“, което предполага смяна на лицата.

Когато я свалиха от ефир, на мястото й седна бившата жена на Иван Христов – Вихра. Преди това невярната й половинка я изгони от „Отчаяните съпруги“ по Нова ТВ и тя остана без работа. Тя се хвалеше как хората я спирали по улицата. „Възхищават ми се, че показвам сила след развода“, разпалено обясняваше бившата на Иван. И тя обаче беше свалена от ефир заради Кали, а в момента за мястото усилено се готви Алисия.

Инфо: VsekiDen.com

 
По темата: , ,