„Споделено с Камелия“ – ТВ7 подготвя шоу тип „Искрено и лично“!

Завесата над новото сериозно предаване начело с певица от „несериозния“ жанр рязко се повдига

Споделено с Камелия” ще се казва предаването, което поп-фолк звездата ще води ежедневно по TV7, споделя самата тя в новия брой на списание „Нов фолк”. Стартът му ще бъде през юни и ще се излъчва в следобедния часови пояс.

Сега тя записва първите пилотни броеве от своето ново предаване. Ток шоуто на звездата ще разкрива личните драми на обикновените хора, ще показва интересни истории и житейски несгоди.

Въпреки първоначалните информации, че предаването на Камелия ще бъде с по-жълт и светски отенък, в това няма нищо вярно. То се доближава много повече до стила на „Искрено & Лично“, отколкото до нещо друго. Снимките се провеждат в нов студиен комплекс близо до София и вече са заснети около 4-5 пилотни издания.

„Не мога да кажа, че предаването е нещо невиждано и нечувано, да тръгнем с гръмките изрази като „невероятно”, „помпозно” и т.н. Всеки ден ще имаме тема и по тази тема ще търсим истината от няколко страни”, казва Камелия и издава още, че гостите й ще бъдат както известни лица, така и съвсем обикновени хора.

В интервюто си тя споделя и притеснява ли се преди началото, правила ли е вече репетиции и смята ли, че новото й занимание ще попречи на музикалната й кариера.

Ако искате да разберете и какво се случва с предстоящия й албум „Еротика” и юбилейния „Проект 13” – отговорите са в новия брой на „Нов фолк” 🙂

Ето какво още разкри Камелия пред столичното „Сигнал+”: Различно предаване е, не е вечерно шоу, не е шоу, в което да поканя познатите вече популярни лица, които се разпитват едно и също през ден в различните телевизии. А са полезни теми за цялото българско общество, това от което обикновения зрител се интересува и го вълнува, и търси отговори за дадените въпроси.

Едно такова предаване в ефира липсва и би било хубаво да се появи. А пък на мен самата, познавайки се, че съм любознателна и любопитна би ми било доста интересно да човъркам такива теми, различни от масовката, която ни залива.

Предаването е следобед, всеки ден в 16:30 часа, едночасово е.

Определено е много интересно за различни съсловия на обществото и различни проблеми, за мен е много важно, защото ние живеем в тази държава и от нас самите зависи да живеем по-добре. Проблемите трябва да бъдат решени и споделени, да бъдат разнищвани, за да могат да се решават и да живеем ние самите по-добре”.

Изхолзвано е инфо на NovFolk.BG & Svetsko.com

Виж новия хит на Камелия – „Секси“, който скоро ще се сдобие с подобаващ клип!

 
По темата: , ,