Спомен на Дичо и Гергана Николаева – MP3 и видео

Дичо и Гергана Николаева със съвместна песен “СПОМЕН”.

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=AFs84xarjGo

Зареди песента

“Спомен” е новата песен на Дичо и оперната певица Гергана Николаева, където поп музиката и класиката отново се срещат. Месец след като Гергана постави основите на Класическия Кросовър в България с албума си “Pop meets classic”, Дичо написа музиката на новото дуетно парче. Той споделя, че тази мелодия е вдъхновена от най-скъпото му същество – прекрасната дъщеричка Ариел, а оперният глас на Гергана допълва желанието му да достигне красотата на музиката по един необикновен и изключително вълнуващ начин. Богатите им тембри са подплатени с голяма музикалност и правят срещата на стиловете голямо удоволствие.

Младите музиканти Иван Йорданов – Чери /китара/ и Алекс Лазаров /барабани/ оставят следата на новото време, участвайки заедно с Дичо в аранжимента. Красивата мелодия в синхрон с романтичния текст на Румен Гайдев – Гаро, превръщат песента “Спомен” в красива емоция.

Видеото с режисьор и оператор Кирил Кръстев можете да намерите в интернет пространството, а песента се превръща във все по-желана в ефира на българските радиа.

Име на песента: „Спомен”
Изпълнител: Дичо и Гергана Николаева
Музика: Дичо Христов
Текст: Румен Гайдев – Гаро
Аранжимент: Дичо Христов, Иван Йорданов – Чери, Алекс Лазаров
Продуцент: Дичо/Гергана Николаева

 
По темата: