Спорт и сериали по TV7 и News7 през лято 2014

Tv7 и news7 посрещат лятото с нови заглавия в програмата

От 1-ви юли 2014г. започва летният телевизионен сезон на TV7 и NEWS7. Верните зрители на двата канала ще имат възможност да проследят любимата сага „Великолепния век“, както и нашумелия сериал „Агнешко“.

Премиерното излъчване на втория сезон на сериала „Превратностите на съдбата“ започва на 17 юли. Това е историята на 15-годишната Лукс, която преминава от едно приемно семейство в друго. Животът обаче я среща с нейните родители, които са я изоставили. Кои са те и какво ще се случи, ще можете да гледате всеки делничен ден от 9:30 по TV7.

TV7 ще предложи и няколко премиери за българския телевизионен ефир. От началото на сезона любителите на тайните ще могат заедно с Джош Гейтс – водещия на документалната поредица „В търсене на истината“, да тръгнат на околосветско пътешествие. Целта – да бъдат открити отговорите на въпроси в областта на криптобиологията и разследването на паранормални явления. От 26.07 – всяка събота и неделя 14:30ч.

Завладяващата италианска сага „Любов и тайни в Ларичи“  е другото ново заглавие, което ще заинтригува аудиторията с драматична и страстна история от далечната 1922. Сериалът ще се излъчва от 1-ви юли точно в 20:30ч., от понеделник до петък, за да ни срещне с живота и тайните на проспериращата фамилия на магната Джулио Сормани. Конфликти, любов, тайни, предателства и, разбира се, невероятни актьори.

Въпреки летните отпуски, публицистиката по двете телевизии няма да си даде сериозна почивка. „Добро утро, България“ продължава да събужда по TV7 и NEWS7 точно в 6:30. Следобедното актуално предаване NEWSROOM ще показва и анализира новините от 17:00 всеки делничен ден по двата канала.

Двете телевизии продължават със своята мисия да подкрепят и българския спорт. Световната лига по волейбол ще предостави възможност на феновете да поддържат своите любимци, като предстоят важни мачове за нашите национали. По NEWS7 очаквайте и плажния волейболен турнир Мастърс Нови Сад, който ще започне на 4-ти юли. А от 9-ти юли в ефира на двата канала ще са и волейболните мачове за Купата Елцин. От 18-ти юли в TV7 и NEWS7 се завръщат и двубоите от А футболната ни група.

Програмата на TV7 и NEWS7 обещава както много горещо, така и забавно и зареждащо лято.