„Спускане под водата“ с Travel Channel – истинско приключение!

Ново по Travel Channel през август 2013 г.

СПУСКАНЕ ПОД ВОДАТА
Премиера в сряда, 21 август, от 20:00 ч.

Спускане до дълбините на океана – там, където започва истинско приключение. Независимо колко висок е най-високият връх, колко необятна е най-голямата пустинята или колко негостоприемни са полярните шапки – всичко това е незначително в сравнение с онова, което се крие под вълните.

„Спускане под водата“ улавя вълнуващите приключенията на Скот Уилсън, Елис Емет и кинематографа Андре Дюпюи, докато те се носят из дълбините на нашия свят, за да видят места и създания, които малко от нас някога ще видят.

Близо три четвърти от нашата планета са вода, но екипът се е заел не просто с гмуркане във водите на океани, езера и реки, а с разкриване на истории на човешкия триумф и човешката трагедия, свързани с водата, а също и с оценяване със собствените си очи на състоянието на тези невиждани дълбини.

Приключението на екипа се превръща в огледален образ на това, което те търсят – с триумфи и трагедии, които са винаги наблизо.

Една поредица от водни приключения с епичен мащаб, „Спускане под водата“ разширява границите на подводно филмовото изкуство, за да улови някои от най-невероятните подводни кадри, заснемани някога. Пригответе се да се потопите в дълбините.

АЗИАТСКИ ВРЕМЕНА
Премиера в четвъртък, 08 август, от 21:00 ч.

В най-новата глава от настоящото си изследване на нашия постоянно променящ се свят Джулиан Хантън се занимава с Азия.

Какви промени ще открие Джулиан в сравнение с предишните си посещения с разцвета на икономиката и населението на Азия?

Пътуването на Джулиан започва поскоро злополучно в Хонконг, където той най-безразсъдно доброволно се съгласява да получи един от прочутите едноинчови удари на Брус Лий в училище за бойни изкуства.

Малко след това – след внезапна необходимост да посети банята – решава, че това поне е един научен урок.

В Тайланд Джулиан се присъединява към разследващи журналисти и е вербуван като шпионин под прикритие, за да снима разкриване на незаконни хазартни игри. За пореден път Джулиан открива, че може би е отишъл малко по-далече, отколкото би искал.

Последвалите посещения на Филипините, Виетнам, Малайзия, Индонезия и Китай също предлагат много нови уроци за Джулиан – идеалният студент, пътуващ по света.

ДЕНОНОЩНО ЛЕТИЩЕ: МАЯМИ
Премиера в четвъртък, 29 август, от 20:00 ч.

Наред с ежедневното напрежение и драматизъм, които са част от работата на едно от най-големите летища в света, много други неочаквани проблеми възникват за разрешаване.

Ламборгини избира летище Маями, за да представи новия си спортен автомобил Авентадор, което води до затварянето на най-дългата писта на летището и състезание на пет автомобила в опит да се подобри рекорда за най-висока наземна скорост от над 200 мили в секунда.

Едва ли не на следващия ден автобус катастрофира в подлез и екипът на летището се сблъсква с едно от най-тежките бедствия в историята на летище Маями.

С нарастващия трафик на наркотици и заплахите за поставени бомби, които изглежда са част от ежедневните предизвикателства пред осигуряването на безопасността на това огромно летището, никой не може да си позволи да отклони вниманието си от задълженията си дори за секунда.

БЕЗУМНИ ВОЙНИ НА РЕЛСИ
Премиера в понеделник, 12 август, от 19:00 ч.

„Откачени войни в увеселителния парк“ се завръща и завладява света с щурм! Стремежът е да бъдат открити най-ужасяващите влакчета на ужасите в света, които предлагат смъртоносни спускания, главозамайващи завои и невъзможни неочаквани преобръщания. От най-бързото влакче на ужасите в света в Абу Даби до най-високо издигащото се дървено влакче на ужасите в Европа и най-дългото и най-високо летящото влакче на ужасите в света в САЩ – нито едно влакче не остава неизпробвано.

Затегнете колани и се пригответе за бясно препускане, докато „Откачени войни в увеселителния парк“ ви развежда по целия свят в някои от най-ужасяващите, покачващи адреналина и спиращи дъха влакчета на ужасите на планетата.

ГРАНИЧНА ПРОВЕРКА
Премиера в четвъртък, 22 август, от 20:00 ч.

Андрю Зимерн временно отлага решението на въпроса коя храна е на границата да бъде негодната за консумация (почти всичко, което той яде), за да изследва реалните граници, задавайки въпроса: „Къде свършва едно място и започва друго?“.

По време на пътуванията си по границата между САЩ и Мексико Андрю открива култури и кухни, които размиват границата между двете страни. Макар че акцентът е поставен върху храните в региона, Андрю също така говори с всички – от граничната полиция до музикантите и артистите – за да разберете как идеите, традициите и хората преминават напред-назад през границата.

ЕКСТРЕМНИ ЗАБАВЛЕНИЯ „ЕКСТРАВАГАНЦА“ в събота и неделя, 10 и 11 август, от 12:00 ч. до 18:00 ч.

Заемете местата си, тъй като Travel Channel ще ви отведе на главозамайваща обиколка с най-бесните и най-вълнуващи екстремни спускания в света. Бърт Крейшър се заема да превъзмогне собствените си страхове, „Екстремни водни паркове“ добавя малко плисък на вода към хаоса, а всичко това е гарнирано с два чисто нови епизода на „Безумни войни на релси“. Внимание – препоръчва се само за истински смелите.