Среднощно слънце и баня в малинов сок?! Elena – Midnight Sun


Новата денс икона на Румъния Elena се къпе в 60 литра малинов сок

Една от най-големите денс звезди на Румъния в момента, Elena Gheorghe, властва над радио ефира на северната ни съседка с новия си хит „Midnight Sun” вече седмици наред. След като се увери, че това е едно от най-излъчваните парчета през последните месеци, Elena реши да благодари на феновете си, като направи и видео към хита.

В новото си видео младата звезда влиза в ролята на различни образи. Оригинален и забавен, клипът, режисиран от Dragos Buliga, улавя най-характерните черти на няколко типажа, във всеки от които Elena се превъплъщава. Брюнетка, татуиран пират, танцьорка в огромна чаена чаша, пълна с 60 литра малинов сок или винтидж модел с тюрбан около главата, сексапилната блондинка успява по оригинален начин да вдъхне живот на всички тези персонажи.

Костюмите, използвани в клипа, са измислени от самата Elena заедно със стилиста Catalin Enache и са направени в собствения й бутик.

„Беше изморително, но се забавлявахме много по време на снимките. Този път участвах повече в сюжета на видеото и мога дори да призная, че резултатът е точно такъв, какъвто очаквах. Надявам се, че ще ви хареса толкова, колкото и на мен.”, споделя Elena.

Коя е Elena Gheorghe?

Elena дебютира на музикалната сцена още на 3-годишна възраст, пеейки с майка си популярната румънска песен Sus în Deal в Пойенита. Продължавайки с музикалното си обучение, през 2001 г., едва на 16 години Elena участва във фестивала в Мамая, който е едно от най-значимите събития в музикалната индустрия на северната ни съседка.

През 2003 г. младата певица се радва на небивал успех в национален мащаб с латино бандата си Mandinga. През 2006 г. албумът им „My sun” става златен.

Същата година Elena открива собствено денс училище, наречено Passitos и месец по-късно напуска групата, за да започне солова кариера, като сключва договор с музикалния продуцент Laurentiu Duta. Издава собствен албум Your Voice, в който е и супер хитът „My Sun” и е подгряваща на концерта на Vaya Con Dios. През следващите три години следват много нови хитове и награди.

През януари 2009 г. Elena печели националния вот за представител на Румъния на Евровизия с песента си „The Balkan Girls” и месец след това парчето става номер 1 в румънските радиостанции.

Паралелно със стремглавата си кариера и денс училището, Elena развива и още един проект: собствено модно ателие. През последните две години тя участва и в редица благотворителни кампании:  Шанс за живот – шанс за нови спомени (хуманитарна кампания за деца със сърдечни проблеми); „Да спрем сексуалното посегателство над най-малките!”; „Млади надежди” и други.

Миналото лято бе белязано за румънците с хита на Elena „Disco Romancing”, а тази година, след тоталния успех на „Midnight Sun” отвъд Дунав, младата румънска звезда ще завладее и българската денс сцена.