„Стани милионер“ надмина „Стани богат“ по раздадени пари

„Стани милионер” раздаде 362 900 лева за 19 дни

Само за 19 дни в ефир, най-новата игра на Нова телевизя, с водещ Юлиан Константинов раздаде близо 400 хиляди лева на 339 щастливци, с което надмина популярни телевизионни формати като „Стани богат“ например.

Ако в студиото на Ники Кънчев 100 000 лева бяха мечтаната награда, която никой не успя да спечели, то при колегата му Константинов вече има двама щастливци с печалби от по 50 000 лева, а голямата награда на играта е 1 милион лева, която ще бъде спечелена в края на годината от участник дал поне един верен отговор.

За разлика от повечето хазартни игри, при които не се знае кой печели големите награди, в „Стани Милионер“ спечелилите могат да бъдат видяни на сайта на играта, както и в телевизионното студио.

До момента:

– 339 печеливши

– раздадени парични награди на стойност 362 900 лева

– 2 участника спечелиха по 50 000 лева

– 2 участника спечелиха по 20 000 лева

– 6 участника спечелиха по 15 000 лева

– 9 участника спечелиха по 10 000 лева

– 320 моментни печалби, за които участниците се уведомяват веднага с sms или обаждане.

Повече за играта и спечелилите до момента можете да видите на www.145.bg

Юлиан Константинов, водещ на играта „Стани милионер”: Не бих водил нещо, в което има измама

Юлиан Константинов е водещ на популярната игра „Стани милионер”, срещу която се надигнаха десетки граждани. Те твърдят, че са били заблудени да участват в играта. Константинов обаче смята, че това са злонамерени сигнали, подавани от конкуренти. И добавя: „За съжаление в последните години хората са много мнителни и дори да им предложиш нещо истинско и атрактивно, подозират, че ги мамиш”. Константинов разказва пред „Всеки ден” как се е съгласил да стане водещ на играта.

Г-н Константинов, знаете ли, че срещу играта „Стани милионер”, която водите, има много подадени жалби от зрители? Те твърдят, че са били подведени да участват, без да бъдат уведомени колко ще им струва това?

Не съм запознат със сигналите срещу играта. Принципно не чета такива издания, не влизам във форуми. Запознат съм с това, че съм дал над 300 хиляди лева от играта, а и с това, че хората са много щастливи от този факт. Не знам друго.

Разкажете ми повече за хората, които участват в играта, и за печалбите, които сте раздали?

Играта вече тече от две седмици и досега не е имало човек, който да си тръгне с под 10 хиляди лева печалба. Имахме две награди от по 50 хиляди лева. Всички участници са доволни. Даже много смешен случай имам – на мен ми звъня някаква позната от Хасково, която спечелила 15 000 лева и не разбрала къде да отиде да си получи парите, а звъни на мен. Както и да е, свързах я с офиса, взе си печалбата… (смее се)

Защо се наехте да водите „Стани милионер”, не ви ли идва в повече да водите две предавания наведнъж? Вие сте доста ангажиран покрай “Аз обичам България”.

В никакъв случай не ми идва в повече. Това е съвсем различно от „Аз обичам България”. Играта също е едно от нещата, които ме вълнуват и са ми интересни. Предизвикателство е, че трябва всеки ден да си на линия, че всеки ден трябва да си с различен участник, с когото си в студиото. Това е част от приятните неща. И е много различно от „Аз обичам България”.

Дразни ли ви това, че в България се търси скандалността във всичко?

Аз самият никога не търся скандалите. И мисля, че когато не търсиш нещо, ти не го намираш. Не се интересувам от такива неща. Не намирам скандал. Но това, което мога да ви кажа за играта – аз съм убеден, че няма никаква шашма. Никога не съм участвал в шашми, това е моето верую през целия ми живот. И тук няма такава.

Вие сте отскоро в телевизионния бизнес. Преди това сте се занимавал с нещо коренно различно – опера. Как свикнахте с новата професия?

Да, отскоро съм в телевизия. Но емоцията тук е много силна. Удоволствие ми е. Например в “Аз обичам България” има много вълнуващи неща. Ние с Андрей Слабаков сме във всички издания на шоуто и трябва да отговорим на най-много въпроси. Не ги знаем предварително. Най-трудните въпроси са за нас. И ако това не е предизвикателство. Защото, ако отговаряш на въпросите в едно, две предавания – ок. Но колко хора ще имат куража да участват всеки ден в предаване, в което трябва да отговарят на въпроси? А те са от най-различно естество – литература, история, граматика, математика.

И сигурно не само емоцията е в повече в телевизионния бизнес. Все пак има и повече пари – повече, отколкото в изкуството.

Повече пари? Това пък откъде ви хрумна? Вижте, съвсем сериозно, парите не са всичко. Това може и да звучи странно, но ще ви кажа и нещо друго. Един добър оперен певец е много добре платен, един добър телевизионен водещ също. Ако не ставаш, не получаваш. Поради тази причина има много бедни и много богати оперни певци или телевизионери. Получаваш толкова, колкото струваш. Това е едно от нещата, които трябва да разбере българинът, че всичко струва толкова, колкото е.

Правите впечатление на особено емоционален човек. Как се живее с тази силна емоция? Способни ли сте да нараните човек в състояние на афект?

Ще ви разкажа една история. Когато бях в казармата, втората година, докато бях на пост, имах инцидент – местното куче скочи да ми се радва. И тогава си дадох сметка, че ако трябва да изпълня войнишкия си дълг и да стрелям, аз много трудно бих гръмнал. Това е едно от нещата, което малко ме притесни. И винаги ме е притеснявало, когато ходих на пост след това. Общо взето никога не бих наранил човек, дори да съм много ядосан.

И последно, във връзка със “Стани милионер”, бихте ли се отказали да водите играта, ако се докаже, че наистина има измама и много хора са били подведени?

Никога не бих се съгласил да водя предаване, в което има измама.

Интервю на VsekiDen.com

 
По темата: