Станимира Антонова е Топ Модел на България – виж я, стани красива!

Официално представяне на Топ Модел на България

Салон Arlet, FTV Bulgaria и Nivea ви подаряват едно незабравимо преживяване и страхотната възможност да изглеждате неотразимо в петъчната вечер.

Заповядайте на официалното представяне на новата Топ Модел на България, Станимира Антонова – петък, 4 декември в салон Арлет. Освен Станимира, специален гост на събитието ще бъде миналогодишната победителка в конкурса за България и втора подгласничка на Top model of the worldДиана Иванчева.

Станимира Антонова от Велико Търново спечели титлата „Top model на България” на финалния тур от световния моден конкурс „TOP MODEL OF THE WORLD”. На състезанието провело се в събота 28.11.2009г. в „Калояновата крепост” в Арбанаси.

Търновката получи корона, която е истинско бижу и е почти точно копие на тази, която някога са носили търновските царици от Второто българско царство. Моделът й е взет от фреските на Боянската църква. Короната е сребърна и в нея има чисти морски перли и корали.

Станимира ще представи България на световния финал през януари следващата година в Берлин.

Състезанието „TOP MODEL OF THE WORLD” е конкурс за талантливи модели. Провежда се за първи път през 1993 г. в Маями, САЩ. Миналогодишната победителка е от Бразилия, а нейната втора подгласничка стана Диана Иванчева, която представи България много успешно. Тогава за първи път агенция „Expоse Model” – България, изпрати наше момиче в състезанието, но заради късно получения лиценз Диана е била избрана без финален кръг в страната ни, така че проведеният конкурс във Велико Търново е първото официално състезание на агенцията.

Този петък, Станимира Антонова и предишната носителка на титлата Диана Иванчева ще бъдат специални гости на FASHION PRE PARTY в салон Арлет – София.

Освен среща с двете красавици, гостите на салона ще имат страхотната възможност да станат част от тяхното преобразяване и дори да участват в него.

Всеки посетител ще има възможността да ползва услугите на професионални фризьори, гримьори и стилистии фотографи, преобразяването за петъчната вечер ще бъде уловено от камерите на FTV България, а за настроението на гостите ще се погрижат актуални DJ, както и чаша уникално българско шампанско бутилирано в пещера Магурата.

Подарете си красота и внимание!

Почувствайте се топ модел!

Заповядайте на FASHION PRE PARTY в салон Арлет!

На снимка 1: Станимира Антонова
На снимка 2: Диана Иванчева