Станишев и Сидеров пред Сашо Диков

ДИКOFF: епизод 7, Политика, футбол и риалити

На 13 април ще видите Петко Димитров, Яне Янев, Наско Сираков, Татяна Дончева, Сергей Станишев и трогателната история на държавния служител Камен. Ще видите и един сблъсък между Сашо Диков и Волен Сидеров, какъвто още никой не ви е показвал.

За какво се говори най-много напоследък? Политика, футбол и риалити. Такива разговори ще има и в ДИКOFF тази събота от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия с водещ Сашо Диков.

Как се живее под светлините на прожекторите, когато си нощна птица? Петко Димитров в разговор за танците, истинската любов, големия бизнес и специалното отношение към живота. Диков и Димитров – двама мъже говорят за жени. Не пропускайте!

И следващият гост в тазседмичното издание на ДИКOFF не е за изпускане. Един от най-колоритните политически герои Яне Янев след скандала в президентството и само месец преди вота на 12 май. Кой клати държавата според лидера на РЗС? Готов ли е за изборите? Готви ли нещо специално „безпощадният” Янев до края на предизборната кампания? Разговор с продължение.

Всички разбират от футбол, но познават ли същността на играта… Легендата Наско Сираков за уредените мачове, черното тото, купените съдии и националния отбор. Как ще го стигнем… европейския футбол?

ДИКOFF продължава с безкомпромисната Татяна Дончева, без която опозиционното говорене нямаше да е същото. Как изглеждат нещата отстрани, кой ще управлява, какви са скритите козове на политическите сили и къде сбърка БСП? Отговорите от дамата опозиция на опозицията. За всички и всичко – по домовата книга.

В Минутката на водещия – потресаващи разкрития, този път не ОТ, а ЗА Стефан Гамизов. Гледайте и ще видите!

Следва една прелюбопитна история извън пределите на големия град, от Другата България, където кризата върлува със страшна сила и съкращенията не жалят никого. Кой всъщност е Камен и какво се случва след уволнението му ще разберем в специално видео за ДИКOFF.

Oчакват ли ни още компромати и подслушвания, само „дрехите” ли си смени БСП, какво ще се случи на 12 май? Отговаря Сергей Станишев. Лидерът на БСП и всички важни въпроси към него.

Гледай видео запис от предаването онлайн