Станка печели ВИП Брадър, Ваня Червенкова трета – видео

 „Златното момиче“ на България Станка Златева e победителят във VIP Brother 2013

Мариян Кюрпанов и Ваня Червенкова – сребърен и бронзов медалист за сезона  

В събота вечерта Станка Златева бе избрана от зрителите на Нова ТВ за „Любимата звезда на България“ и победител в най-успешния и емоционален сезон на VIP Brother досега. След цели два месеца, изпълнени с много незабравими и неописуеми емоции, през изминалата вечер България избра своя достоен шампион в лицето на олимпийската ни медалистка Станка Златева.

„За мен беше чест, че се запознах с хора с толкова големи сърца!“ бяха първите думи на победителя във VIP Brother 2013 Станка Златева.

„Да му е*а майката“ – такава беше първата реакция на Станка, когато научи, че е сред двамата финалисти. Златева не позволи на Мира да я поздрави и прегърне на финала. Неприятно впечатление направи и фактът, че шампионката изпълни химна на България така – „“Горда Стара планина… нананан-на-нанана“…

Златева още не знае дали ще продължи да се състезава. Тя призна, че формата в момента й не е добра. Чакала треньора си Симеон Щерев, когото нарече „бате Симо“, да се върне, за да решат заедно какво ще правят. На шега тя предложи на продуцента Тупарев да я уреди да носи куфарите в Нова ТВ, защото за друго не ставала.

През изминалата вечер Big Brother за последен път събуди най-дълбоките емоции във финалистите, показвайки им най-запомнящите моменти от престоя им в Къщата. По време на зрелищния финал, лайв студиото на VIP Brother 2013 се превърна в сцена за Съквартирантите и техните звездни секунданти. Станка Златева изпълни парче с Любо Киров, с което спечели не само овациите на публиката, но и адмирациите на участниците, напуснали Къщата през последните седмици. „Когато човек обича всички, както Станка, той може да направи всичко!“, сподели Любо възхищението си към шампионката.

Ваня Червенкова пя „Облаче ле, бяло“ с Глория:

На втора и трета позиция във VIP Brother 2013 се класираха моделът Мариан Кюрпанов и бизнес дамата Ваня Червенкова. Лияна напусна първа Къщата по време на шоуто и като пети финалист бе изпратена на ръце от Мариан. Веднага след нея риалитито приключи и за Пламен Медаров, който бе силно изненадан от четвъртото си място. Кукловодът не се справи добре със задачат да рапира хита “4D” в компанията на Лео и Играта.

Любимата звезда на България – Станка Златева и останалите Съквартиранти се събраха за последен път на сцената на VIP Brother 2013, за да ознаменуват бляскавия финал на „Сезонът на тайните“, пълен с незабравими емоции, много изненади и неочаквани моменти.

Като награда на Станка Златева бе връчен плакет, удостояващ победата й в шоуто.

Къщата на Big Brother остана празна, но само за два дни. В понеделник, 18-ти ноември, точно в 20:00 часа, зрителите на Нова ТВ ще видят как тя отново ще отвори вратите си, този път за новите Съквартиранти на  Big Brother All Stars 2013.

Гледай видео запис от предаването онлайн