Станция Нова посреща Бой Джордж, Мис България 2010 и Лечков

Нана интервюира Бой Джордж в „Станция Нова”

Йордан Лечков ще разкрие пред Люба Кулезич повече за скандалите около кметския пост в Сливен. . .

„Справедливо ли е орязването на пенсиите” е темата в „Сблъсък” тази събота с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Валентин Николов – депутат от ГЕРБ, и Радан Кънев от ДСБ. Срещу тях на ринга ще застанат Стела Банкова – бивш депутат, и Минчо Коралски – бивш социален министър.

В „Рулетка” Вито, Нана и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата.

Йордан Лечков ще разкрие пред Люба Кулезич повече за скандалите около кметския пост в Сливен и загубата на доверие към известните личности у нас. Интервюто на Нана е с легендата на 80-те, ексцентричният британски поп-певец Бой Джордж.

„Отчаяните съпруги” – Вихра и Даниела, ще се посветят на приказките в компанията на специалните си гости Ивайла Бакалова, Гергана, Камен Воденичаров и д-р Борислав Кирчев. В рубриката „Богати и известни” ще покаже дома на един от най-богатите българи – бизнесменът Христо Сираков. А семействата от къщата на „Биг Брадър фемили” ще изненадат зрителите с приказни ястия.

В „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще разкаже разтърсващата история на Таня Евтимова – майка на убитата във Варна студентка Радостина.

В дамското ток шоу „Защо не млъкват жените?” водещите Вихра и Даниела ще си говорят за какво мечтаят мъжете и жените с петте миски – Таня Карабелова, Юлия Юревич, Ромина Андонова, Елена Ангелова и Маги Вълчанова.

В „Топ прически” предстои големия финал, където финалистите ще трябва да фризират известни личности на живо в студиото, а гост-звезда в журито ще бъде „Мис България 2010” – Ромина Андонова.

 
По темата: