Стъпвай смело на Кристо – MP3, видео и игра

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=SfhTiWWp_M4

Потърси MP3

Музика: Mitko Beatz и Lexus
Текст: Кристо
Режисьори: Кристо и Bashmotion

Сподели новата песен на Кристо „Стъпвай Смело“ на стената си и един от вас ще спечели 7-дневна екскурзия за двама до Кейп Таун, ЮАР – през март 2017 в пет звезден хотел и сафари със слонове и диви котки. Теглене на победителя на 25.02.2017. Повече информация във Фейсбука на Кристо.

Кристо разходи слон и тигър по жълтите павета в новото си видео „Стъпвай смело“

„Стъпвай смело“ е най-новата песен на Кристо. В парчето участват малките музиканти от детски хор „Пим Пам“ в колаборация с новоизгряващата звезда Биляна Лазарова.

Във видеото на парчето виждаме кадри с тигър и слон, които спокойно се разхождат по жълтите павета на фона на множество балони с топъл въздух издигащи се над София.

Заедно с Кристо във видеото участват над 300 души като особено впечатление правят 24-мата млади танцьори от балет Нова и Makosa Nostra.

Песента е част от инициативата на Кристо, която цели да насърчи хората да повярват в способностите си и в успеха си тук, в България. За целта ще бъде създаден албум с 12 сингъла и видеоклипа, в който ще присъстват кратки интервюта с известни личности и техните истории на успеха. Кампанията се осъществява с подкрепата на много журналисти, артисти, атлети, както и на американския колеж Franklin & Marshall, в който е завършил Кристо.