Стара Загора домакин на турне Планета 2014 – КОГА и КОЙ пее

Стара Загора посреща турнето “Планета Лято 2014” на 7 август

Някои от неизвестните, свързани с националното турне на телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер”“Планета Лято 2014”, започнаха да падат. От музикалната медия са доста пестеливи за имената на участващите в турнето звезди, но вече се знае, че броят им ще бъде повече от 15. Засега сигурни участници са Анелия, Джена, Цветелина Янева, а пред медиите своето присъствие на сцената са потвърдили още Преслава, Константин и Галин.

Будни журналисти в страната също помагат на феновете да получат повече информация и на 1 юли, точно месец преди началото на музикалния маратон в страната, стана известен един от градовете-домакини на “Планета Лято 2014”. На 7 август, точно в 19.30 ч. звездите на “Планета” буквално ще “взривят” площада пред Общината в Града на липите.

“Очаквайте грандиозно шоу и в Стара Загора”, обещават организаторите и припомнят, че тази година домакини са точно пет български града.

Още повече, че в Стара Загора и областта са родени едни от най-обичаните изпълнителки – Анелия, Емилия и Мария. Досега Градът на липите е бил домакин на летните турнета на телевизия “Планета” цели 7 пъти, от 2004 до 2010 година, а това означава, че “Пайнер” никога не са го пропускали в своята програма.

И щом споменаваме имена на участници, нека допълним още две – Фики и Галена, без които турнето “Планета Лято 2014” би било немислимо.

“Тази година турнето ще мине и под знака на хитовите дуети, създадени през последните месеци”, уточняват от музикална компания “Пайнер”. “Затова от Гърция специално ще пристигне Йоргос Ясемис, за да изпее с Анелия песента “Ksafnika / Изведнъж”, а от Австрия ще долети Ави Бенеди и ще извиси глас до своята дуетна половинка Емилия.

Инфо и снимка – Planeta.TV

 
По темата: