Стартира страхотен сайт на „Нова спорт“ – виж го!

„Нова телевизия” с нов спортен уебсайт Nova Sport

Нова телевизия” създаде изцяло нов спортен сайт на име Nova Sport и адрес sport.novatv.bg, интегрирал в едно всички досегашни спортни сайтове, създадени от медийната група – Premiership.bg, Championsdiema.bg и Managerdiema.bg.

В sport.novatv.bg, който е част от портала novatv.bg, посетителите могат да намерят уникално съдържание, свързано с различни спортове, застъпени най-вече в спортния канал Nova Sport. Фокусът остава Цар Футбол.

Много анализи, интервюта и репортажи ще има в новия сайт, а за всички почитатели на футбола е създадена и възможността веднъж седмично да се включват във видео чат с популярния спортен коментатор Борислав Борисов.

Друга новост е преименуването на известната стратегическа онлайн игра „Manager Diema” в „Manager Nova”, която ще бъде една от няколкото основни спортни секции в сайта. Сайтовете Premiership.bg и Championship.bg също престават да съществуват поотделно и са превърнати в секции от сайта Nova Sport, специално посветени съответно на Висшата и на УЕФА Шампионската лига. Съдържанието им не само ще бъде запазено, но и обогатено с нови функционалности и изцяло нов дизайн.

Макар и акцент, футболът няма да бъде единствен, като в секцията „Още спорт” посетителите ще могат да намират и друга интересна информация и репортажи за лека атлетика, хокей на лед, тенис…

 
По темата: ,