Стаси Кара се преименува на Станислава Айви и представи Cinema Confidential

Кино журналистката Станислава Кара ще се опита да пласира готовия си сценарий за пилотен епизод на сериал, вдъхновен от романа й “Повикът на щастливата случайност” в Холивуд. Целта на чаровната блондинка е да влезе в кухнята на киноиндустрията отвъд океана, за да разкрие и на българските си последователи какво крие тя. По повода Кара ще смени и името си, като вече ще се подвизава като Станислава Айви. Миналото лято тя завърши курс по режисура в престижната школа New York Film Academy, а сред концепциите, с които ще отпътува към меката на киното в САЩ попадат и няколко късометражни проекта.

Междувременно тя ще продължи да среща феновете си с актьори от световна величина чрез новия си проект. Бившата водеща на Като на кино (вече с Михаил Дюзев) представи новия пътуващ филмов влог с името Cinema Confidential – или иначе казано “Поверително от света на киното” пред приятели и журналисти. През 2018 г., всеки четвъртък ще можем да гледаме нов епизод от поредицата й, която освен че включва обичани имена от света на киното, ще ни среща с тях от градове, използвани за филмови локации.

През януари и февруари Стаси ще ни разкаже за няколко европейски актьори, добили световна слава и успешно прескочили в света на голямото кино. Списъкът включва две от иконите на френското кино, секс символ от 80-те години, испанска актриса, изиграла злодей в холивудски блокбъстър, италиански актьор, разбил не едно и две женски сърца, както и български творец, добил световно признание. Освен среща с герой звезда, всяка седмица ще се пренасяме и в европейски град, участвал в многобройни кино продукции. Сред локациите, които Стаси подготвя в проекта, са Берлин, Лондон, Барселона, Рим и Неапол.

В първи епизод гостите на Стаси и Драго Симеонов, който влезе в ролята на ководещ, буквално бяха пренесени в кафе “Айнщайн” в Берлин, където режисьорът Куентин Тарантино снима една от сцените си във филма “Гадни копилета”

Влогът на Стаси Кара е замислен като изцяло международен, двуезичен проект – с опция за прочит на английски и български език.

Приключенията на Стаси Айви (Ivy) и проекта Cinema Confidential следете на:

www.cinema-confidential.com

https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential

https://www.facebook.com/cinemaconfidential/

https://www.instagram.com/cinemaconfidential/

Монитор и Cinefish.bg