Става доста интимно в „Търси се…“ – гостува Деси Добрева


Предизвикват певицата Деси Добрева да яде лук – тази събота в „Търси се…”

Една от най-преуспяващите млади певици Деси Добрева ще е гост в поредното издание на токшоуто „Търси се…”, тази събота, 27 февруари, от 11:00 ч. по bTV. Докъде я отвежда амбицията, какви са целите й коя е тя в очите на най-близките й хора – зрителите ще намерят отговори на тези въпроси в предаването.

Първата изненада за Деси ще бъде другата бивша беквокалистка от „Шоуто на СлавиАлекс Раева.

„С Деси сме като сестри. Години наред спяхме в една и съща стая по турнетата, споделяхме си всичко”, емоционално ще разкаже Алекс. Тя ще признае, че се възхищавала на смелостта да й да измисля най-различни лудории, въпреки строгостта в екипа на Слави Трифонов.

„Единственото, което не харесвам в нея, е прекалената й прямост и мисля, че от мен се научи да бъде по-дипломатична”, допълва певицата. Тя ще върне Деси към една странна случка по време на турне, когато тя се разболяла и почти загубила гласа си. Алекс ще провокира Деси да изяде същото количество лук и да пие преварена кола с черен пипер, благодарение на които се възстановила.

За първи път зрителите ще видят родителите на певицата. За среща с тях екипът на предаването пътува до родния й град Варна. От предизвиканите емоции Деси няма да може да скрие сълзите си.

„Деси е расла сред три поколения. Тя е най-малкото дете, всички се грижиха за нея и тя придоби чувството винаги да отстоява позициите си”, разказва майката Нели. Баща й пък ще сподели за най-трудния момент, който са имали с Деси. От кого певицата е наследила амбицията, ще разберат зрителите тази седмица в предаването.

Водещите Меги и Нели ще я срещнат и с по-големия й брат – Свилен, и нейната племенница – Ралица. „Деси е страхотна леля. Пее на децата много песни и винаги намира време за тях”, разказва брат й. Дали обаче сама тя е готова вече да стане майка – отговорът зрителите ще получат в събота.

Емоционална ще бъде и срещата на певицата с нейния съпруг – Мартин, който също избягва публичните изяви. „Ние се допълваме изключително много. Деси е страхотна домакиня. За съжаление често сме разделени заради работата и ми липсва още на втория ден”, споделя Мартин. Деси пък ще разкаже за първата им среща още като деца и за момента, в който двамата са се открили един за друг.

В „Търси се…” зрителите ще видят певицата в различни роли – да играе бокс, да имитира анимационни герои. Най-добрата й приятелка Нора ще я върне към стрелбата, а първата й учителка по пиано – към класическата музика.

Виж как Деси Добрева пее „Катерино моме“ /на живо

 
По темата: