„Става ли нещо“? Едно е сигурно – Траяна е в топ форма!

На Коледа симпатичната русенка ще си отиде при семейството

Преди броени дни Траяна засне клип към най-новата си песен, която е озаглавена “Става ли нещо”. Оригиналният текст е на Мариета Ангелова, а модерната дискотечна музика е дело на композитора Мартин Биолчев.

“Става ли нещо” е четвъртата поред песен от завръщането на Траяна, която за кратко време отново успя да фокусира вниманието на феновете. Основната идея във видеото е, че съвременната жена е иззела функцията на мъжа да бъде “ловец” и тя е тази, която преследва жертвата.

Красивата изпълнителка е заложила на четири провокативни и много секси визии, които са изцяло по нейни идеи. Тоалетите в новото видео разкриват перфетната фигура на Траяна, която тя вае с усилени тренировки във фитнес залата. През последните седем месеца младата певица отделя за тренировки поне четири дни в седмицата по два часа.

Много скоро тя влиза в студиото на “Пайнер”, за да запише дуетния си проект със своята колежка Цветелина Янева. Бъдни вечер и Коледа Траяна ще прекара в компанията на своята сестра и семейството си в родния си град Русе.

Инфо и снимка на Planeta.TV

Докато чакаме клипа, чуй “Става ли нещо”: