Стая 309 еп. 181, 182, 183, 184, 185, 186 онлайн и по Диема фемили – 05, 06.05.2018

В следващите епизоди прясно помирените младоженци от „Стая 309” трябва да преживеят куп нови предизвикателства. Миналото се завръща, а това може да разклати всеки брак.

Фикрет лъже, че парите, които е изтеглил са за болен приятел. Бетюл обаче притиска Хуля, която е готова да развали брака на племенницата си, за да си плати сметките. Докато двете се надлъгват, но невнимание от страна на лелята и лоша сделка в антикварен магазин ги правят съучастници.

Ляле си мисли, че отново е бременна и с Онур не могат да пътуват. Ерол донася на братовчед си, че Йозге се е завърнала. Това смущава Онур и тревожи Йълдъз.

Хулия нанася тежък удар по най-голямата интригантка в „Стая 309”. Записва Бетюл как казва, че иска да разведе Ляле и Онур, а след това да пипне холдинга. Йълдъз притиска свекърва си да реши проблема с наследството, за да спре цялата драма около него. Междувременно обявява на етърва си „война на майките”.Хуля разбира, докато слухти, че Ляле може да е бременна отново.

Самет предлага брак на момичето си, но тя го отхвърля за пореден път. Шерифе доказва чувствата си към него като му дава накитите си, за да изплати щетите по разрушената ограда, която блъска по невнимание. Казва на Йълдъз, че винаги е обичала Самет.

Оказва се, че тестовете за бременност са подменени и не Ляле, а Нюню е бременна отново. Всички са щастливи.

В офиса на Онур пристига симпатично малко момиченце, което твърди, че му е дъщеря. На празника на Ляле се появява неочаквано отдавна изчезналия й баща. Сюнгюл се разплаква.

Ерол донася на Бетюл за появавата на Дуру – тя предчуства предстоящата раздяла на племенника си с жена му. Йозге идва да търси дъщеря си. Йълдъръм дава на дъщеря си бижута, а Хуля казва, че е искала да помогне на брат си. Сюнгюл отхвърля и двамата натрапници и обявява на всички, че не ги иска в семейството.

Самет си тръгва с прощално писмо. Заминава за Германия и оставя бизнеса на Куртулуш. Бетюл съобщава на етърва си, че има внучка. Йълдъз припада от стреса. Йълдъръм притеснява Сюнгюл в магазинчето, но тя го прокужда.

Фикрет и Йълдъз пристигат в офиса на Онур, за да разберат подробности. Младият мъж иска да признае на жена си истината, но майка му го съветва да направи ДНК-тест. Онур не иска повече да лъже Ляле.

Драматичен се оказва следващия епизод на „Стая 309”. Филиз се готви за глад и операция, за да отслабне. Онур се среща с майката на Дуру и казва, че ще говори с жена си за нея.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net