Стая 309 от Диема фемили и онлайн – еп. 115, 116, 117, 118, 119, 120 от 17, 18.02.2018

Номерата на триото мама, Ерол и Пелинсу не спират в „Стая 309”. Филиз за пореден път спасява брака на Ляле и Онур. За награда печели най – любещия мъж на света.

Куртулуш разказва на Самет, че Нергиз започва да печели като модел. Шофьорът на Онур се страхува, че ще изгуби любовта й. Сюнгюл се хвали пред сватовете с новата гледачка на бебето – госпожа Хикмет.

Дегизираната Бетюл се появява в дома на младоженците, а Пелинсу и Ерол измислят нов номер. Изпращат Сечин да сложи дрога в питието на Ерол и след това да го целуне пред очите на жена му. Бетюл чува как Ляле и майка й одумват заговорниците. Жената на Онур се страхува за брака си.

В следващия епизод на „Стая 309” се състои презентацията, които всички очакват. Сечин наистина слага дрога в питието на Онур. Шеметният Ерол обаче го изпива. Пелинсу беснее от злоба, но абсолютно не смята да се отказва от това да отмъкне бившия от ръцете на съпругата му.

Пред всички гости тя отива на подиума и съобщава, че бракът на Ляле и Онур е заради наследството на дядо му. Писъците на Филиз обаче оглушават признанието й. Пухкавелката се тревожи за припадналия Ерол.

Приятелка на Ляле й казва, че се е открило място за учителка. Бетюл напуска прикритието си, за да бъде до синчето си. Онур гони Пелинсу от работа, а Сюнгюл прокужда завинаги Самет, който за пореден път се злепоставя.

Шади разбира, че жена му крои още номера срещу племенника и жена му. Йълдъз прави парти за 40 дни от раждането на бебе Емир. Маскираната Бетюл също е на купона.

Куртулуш е до балдъзата в новата й кариера, а Самет – в цветарския магазин. Ляле казва на близките си, че не се е отказала да бъде учителка. Среща неочаквана съпротива в лицето на Онур.

Докато младият Саръхан се жалва пред мама и баджанака от намеренията на жена му, Пелинсу и Бетюл кроят нов номер. Шади и Фикрет преследват старата интригантка, която е на среща с непознат. Ляле и Онур дават първото си съвместно интервю.

Нергиз вече е професионален фотомодел, а по-голямата й сестра не отстъпва в амбициите си да бъде повече от майка и съпруга в „Стая 309”.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net