Стая 309 от Диема фемили и онлайн – еп. 121, 122, 123, 124, 125, 126 от 24, 25.02.2018

В следващия епизод на „Стая 309” нова опасност застрашава брака не само на Ляле и Онур, но и този на Бетюл.

Нергиз споделя с Нюню, че е подписала рекламен договор за прилична сума пари. Самет ревнува от баджанака си, защото си мисли, че флиртува с любимата му. Филиз налага вето над личните разговори в холдинга. Бетюл използва компютъра на Ляле и праща от нейно име заявление да преподава в Анадола.

Куртулуш разказва на Самет за договора на любимата му. Обещава, че ще я пази от набезите на хора, които искат да злоупотребят с нея. Шади иска да подари на жена си романтично пътешествие, но Бетюл има други намерения. Пелинсу губи тотално мярка – отива в дома на Онур с документи за развода им. В противен случай, заплашва, че ще го посрами пред Ляле с разкрития за наследството и сватбата под натиск.

Онур успява да преспи подозренията на жена си, а Сюнгюл се разкъсва от съмнения за бизнеса. Шади не е вчерашен и тръгва по дирите на коварната си жена в „Стая 309”. Йълдъз отива във фризьорския салон, където Бетюл се дегизира. С девера й тръгват по петите й, а тя, естествено, отива в дома на племенника си. Шади разкрива жена си и прави истински цирк. Онур споделя с майка си изнудването на Бетгюл и тя огорчена обещава да го спаси.

Зетьовете на Сюнгюл са на различни мнения относно продажбата на магазина й. Онур не е съгласен, но Куртулуш води преговори от нейно име. Сюнгюл и Шади свалят грима на „бавачката” и ядосания съпруг води Бетюл на семеен съд.

Йълдъз се среща с Пелинсу. Казва, че е против развода на сина си и е готова да плати за мълчанието й. След това разказва на Самет и Фикрет поредната поразия на етърва си. Куртулуш е принуден да върне капарото за цветарницата на тъщата.

Онур дава 20 милиона лири на Пелинсу, но преди да замине тя оставя запис за Ляле. Съпругата на Онур получава назначение като учителка. Свекърва й получава криза, щом разбира с колко е олекнало семейното състояние.

Хората, които искат цветарницата на Сонгюл, отвличат Куртулуш и Самет. Ляле и Онур отдавна са разбрали за новия номер на Бетюл и отиват да помогнат на роднините. Йълдъз се скарва за пореден път с етървата.

Ляле изживява много вълнения като учителка. Карай – новият бос на Нергиз е стар познат на Онур. Златният зет на „Стая 309” предупреждава балдъзата си да внимава и да не се доверява на началника си.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net