Стая 309 от Диема фемили и онлайн – еп. 133, 134, 135, 136, 137, 138 от 10, 11.03.2018

Трудни времена идват за семейство Саръхан в „Стая 309”. Филиз с най-чисти намерения иска да сдобри етървата и Онур на вечеря, на която ще присъстват всички. Ляле обаче е непоколебима. Свекърите й обаче не са готови да се радват на внука си веднъж седмично.

Сюнгюл увещава дъщеря си да върне подаръците на Корай. Онур се среща с Месут – предприемачът, който ще инвестира в холдинга. Куртулуш взима част от хонорара на Нергиз, за да си наемат жилище с Нюню.

Ляле търси утеха в работата. Тя и учителя по физическо ще организират базар с благотворителна цел. Онур разбира и проявява ревност. Нергиз се отказва от любовта на Самет. Моли го да останат приятели, но той е много наскърбен.

Най-големите интриганти в „Стая 309” – Бетюл и Ерол не спират с номерата си. Те няма да се спрат, докато не разведат Ляле и Онур. Става така че номерата им се обръщат срещу самите тях. Куртулуш пропилява парите за наема, жена му е в шок. Сюнгюл гони непрокопсаника от дома си. Онур обаче е на разположение да го приеме временно в имението си.

Баба Исмет иска сметка от Ерол и той трябва да обяснява последните си постъпки. Онур дава много пари за училището на Ляле. Филиз си събира багажа за пореден път и отива при Сонгюл.

Онур предлага на любимата си да се разведат. Ляле приема и двамата обявяват решението пред близките си. Документите им вече са готови и Сонгюл разбира за предбрачния договор.

Нергиз иска да напусне рекламната компания. Уморена от толкова много драма, Сюнгюл налага железни правила на момичетата за живот в дома й в следващия епизод на „Стая 309”. Остава глуха за молбите на Фикрет да сдобрят младите. Самет търси начин да спечели отново Нергиз.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net