Стая 309 от Диема фемили/онлайн еп. 55, 56, 57, 58, 59, 60 от 09, 10.12.2017

В „Стая 309” любовта побеждава всичко, но не и без солидна доза неприятности и смях.

Докато Ляле и Онур се чувстват на крилете не щастието, Пелинсу се стяга за отмъщение. Майка й се опитва да я вразуми, но напразно. Бетюл не се е отказала от интригите си и я убеждава да изчакат, докато са готови с по-добър план. Шади прави така, че да върне снаха си у дома. Д-р Онур е изумен, че съперникът му отново е спечелил момичето, за което и двамата мечтаят.

Пелинсу отива при Сюнгюл, за да й каже за предбрачния договор. Майка й отива да търси помощ от Бетюл. Сахер подслушва и съобщава всичко на Йълдъз и това, че Пелинсу е провалила първата сватба. Госпожата и Фикрет отиват в дома на сватята. Там пристига и Онур с торта за годеницата си.

Йълдъз и мъжът й спират навреме Пелинсу. Нилюфер притиска Куртулуш за бизнеса му. Той в крайна сметка й разкрива тайната на Самет. Тя обещава да мълчи.

В следващия епизод на „Стая 309” отново започва трескава сватбена подготовка. Сюнгюл кани сватята и баба Исмет в магазина, а Онур се опитва да се освободи от Пелинсу. Нергис и кака й отиват в автосалона. Самет още не е признал, че е само шофьор.

Люле отива да види бившия си доктор и му казва за сватбата. Нюню казва на Ляле кой е влюбен в сестричката им. Шебнем моли годеницата на Онур да помогне на Ляле. Момичето й обещава помощ. Арестуват Самет и съдружника му пред жените, които обичат. Едва тогава Нергис научава за истинската професия на възлюбения си.

Шади пише фалшиво любовно писмо на снаха си. Онур праща адвокати, които спасяват баджанаците му. Междувременно Ляле му разкрива страховете, които пази от предишната си връзка. Влюбените от „Стая 309” се прегръщат. Полицията залавя измамниците и връщат парите на Самет.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net