Стая 309 от Диема фемили/онлайн – еп. 61, 62, 63, 64, 65, 66 от 16, 17.12.2017

За Ляле и Онур няма мира и в следващите епизоди в „Стая 309”. Заедно са и се обичат, но майките им намират добър повод да поведат поредната война по между си.

Шади и Ерол отиват да приберат Филиз у дома. Баджанаците на Онур се изпокарват щом проблемите им със закона приключват. Йълдъз успокоява Пелинсу. Твърди, че бракът на Ляле и Онур е по сметка и двамата ще се разведат скоро след раждането на бебето. Тя пък отива при д-р Онур, за да го убеди да бъде близо до пациентката си. Докато двамата заговорничат, дъщерите на госпожа Сюнгюл от „Стая 309” са в провинцията с възлюбените си – щастливи и безгрижни. Пелинсу разбира, че майка и баща й са отдавна разведени.

Братът на Йълдъз идва за сватбата на племенника си. Много се интересува от семейството на снахата и без да иска всява смут със споменаването на бившата на Онур. Сюнгюл купува колие на дъщеря си в бижутерията, където попада Халюк. Двамата се срещат в дома на Фикрет и видимо са развълнувани от повторната среща.

Онур и Ляле планират да си купят дом и едва тогава да се оженят. Сонгюл и обожателят й са очаровани, но за Йълдъз това е същински удар. Онур държи шофьора си далеч от острия език на тъщата.

Бетюл триумфално съобщава на Пелинсу, че Ляле и Онур са отложили сватбата. Филиз се вдъхновява от идеята на дружката си да живее самостоятелно и нарежда на Ерол да пусне полата на майка си. Пелинсу е съсипана от вестта, че бившият й си търси жилище с новата си годеница.

Шади и Бетюл разубеждават Филиз да отведе синчето им. Баджанаците на Онур ще стават ресторантьори. Шебнем настоява дъщеря й да се омъжи за Халюк. Невинно гостуване в семейство Саръхан се превръща в битка между Сюнгюл и Йълдъз. Майката на Онур се опитва да манипулира сина си, защото се страхува да не го изгуби. Ляле се отказва от плановете за апартамент. Госпожа Сюнгюл обаче иска да спре за пореден път сватбата в „Стая 309”.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net