Стая 309 от Диема фемили / онлайн – еп. 67, 68, 69, 70, 71, 72 от 23, 24.12.2017

Влюбените от „Стая 309” се забавляват на гърба на войнстващите си майки, но в крайна сметка се оказват в болницата.

Разпрата между Сюнгюл и Йълдъз се превръща в грозна кавга. Майката на момичетата отвежда Ляле от дома на годеника си, сватята получава тежка криза и само баба Исмет запазва хладнокръвие. Те е готова да помири скандалджийките, но Сюнгюл се кълне, че сватба няма да има. Сестрите на Ляле я подкрепят, а Йълдъз също не ще да жени сина си за дъщерята на цветарка. Фикрет се опитва да вразуми жена си, защото щели да загубят бизнеса си. Халюк събира влюбените от „Стая 309” и им казва как да потушат войната.

Ляле и Онур си спретват публичен скандал. Пелинсу донася на Бетюл, а годениците обявяват раздялата си. Халюк споделя тайната с Фикрет, а всички останали се чудят как да ги сдобрят. Годениците са в разгара на любовната игра и са доволни от номера, който са скроили.

Сюнгюл и Нюню отиват в ресторанта на баджанаците. Исмет убеждава снаха си да подаде ръка на сватята. Ляле неочаквано се влошава. Д-р Онур вижда колко е близка пациентката с годеника си. Проблемите на Ляле сближават сватите, а тя избера подарък за любимия.

Пелинсу не се е отказала от любимия. Прави отчаяни опити да се добере до него. Нино подготвя майка си, че ще поднови брака с Куртулуш. Сюнгюл не е очарована, но неочаквано посещение на Халюк я вади от равновесие. В същия момент идва и Бетюл, която не е сляпа и коментира привличането между двамата.

Пелинсу взима пари от Ерол, за да зарадва Онур. Той пък води майка си и тъщата, за да видят новия им дом. Милият му жест провокира нов конфликт между двете в „Стая 309” и само мъдрата му намеса спасява семейството от война и чувствата на Ляле.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net