Стая 309 по Диема фемили и онлайн – еп. 193, 194, 195, 196, 197, 198 от 19, 20.05.2018

Онур продължава да крие тайната си в „Стая 309”. Съдбата и коварната му стринка са на път да отворят очите на Ляле.

Бетюл притиска Озге да се бори за мъжа на мечтите си, но тя не е сляпа и вижда колко искрено жена си той. Нергиз моли майка си да й помогне за Йълдъръм. Дуру прави номера, за да бъде повече с баща си. Онур я води на балет, но точно тогава се появява Ляле с племенницата си.

Озге настоява бившият й да разкаже всичко на жена си, ако иска дъщеря му да е част от живота му. Куртулуш се кое, че работи с Ерол, но е решен да помогне на тъста да се помири с тъщата. Бетюл е възмутена, че заради Филиз е загубила синчето и внучките си. Куртулуш води актьор, който да се преправи на доктор и да вмени на Сюнгюл, че бащата на дъщерите й страда от тежка болест. Онур го гризе съвестта, но сърце не му дава да признае на жена си за съществуването на Дуру.

Йълдъръм използва дори бременната Нюню, за да получи достъп до Сюнгюл. По телевизията излъчват клип, в който участва мнимият доктор. Ляле го напада, а Сюнгюл търси кой е излъгал дъщерите й. Озге се убеждава, че няма шанс с Онур. Бизнесменът разказва на жена си какви ги кроят тъст му и баджанака.

Дуру и Гюлшах излизат заедно от балета и отиват към дома на Йълдъръм. Така Ляле случайно среща дъщерята на мъжа си. В следващия епизод на „Стая 309” е рожденият ден на Дуру, която иска да види и баща си на партито.

Сюнгюл и Йълдъръм се скарват. Цветарката събира семейството и несретният Куртулуш признава какви ги е забъркал с мнимия доктор. Нюню гони мъжа си и само тъст му намира място за него.

Онур вижда колието на Дуру на шията на Ляле. Тя казва, че го пази, за да го даде на майката на момиченцето. Бетюл разбира за празника на Дуру и е решена да предизвика скандал. Ще направи така, че Ляле да отиде на купона. Йълдъз и Фикрет ненапразно си мислят,че Бетюл крои нещо.

Йълдъръм се опитва да сдобри Куртулуш с жена му. Казва на Онур, че знае тайната му и настоява да каже истината на дъщеря му. Бетюл поръчва цветя за празника на Дуру. В уречения час Ляле и майка й отиват на адреса. Там ги чака Бетюл с най-голямата интрига в „Стая 309”.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net