Стая 309 по Диема фемили / онлайн – еп. 151, 152, 153, 154, 155, 156 от 31.03. и 01.04.2018

Поредният бизнес на Куртулуш и Самет се проваля. Мъжът на Нюню влиза в конфронтация със силите на реда и получава рана в крака. Нергиз го прибира, принудена от обстоятелствата. Ляле и Онур изпращат снимки, които говорят на Сюнгюл и Йълдъз, че са се помирили. Под давление на Бетюл Филиз забърква нова интрига. Ляле остава с убеждение, че мъжът й я иска само, за да затвърди поста си в компанията. Онур остава потресен от рязката промяна в настроението на жена си.

Баба Исмет изненадва всички – предлага покойната бавачка на внука й да отглежда Емир. Онур и Ляле се скарват жестоко заради акцията на Филиз. Младият мъж напуска гневен хотела и катастрофира тежко. Ляле изгаря от вина и мъка – не се отделя от леглото на мъжа си.

Хипнотизираната Филиз тотално минава на страната на злото и превзема компанията в новия епизод на „Стая 309”. Бетюл и Ерол се притесняват от промяната в плана им. Ляле е все по-внимателна към мъжа си, но той изглежда безразличен към нея. Двамата се прибират в дома си.

Докато семейството му се чуди как да усмири Филиз, Шади с прегръдка я вади от транса. Ляле усеща, че губи Онур. Г-н Сонер е тотално загубил ума си по Сюнгюл. Ухажва я напористо и й предоставя добър ангажимент. Нюню открива, че за пореден път е станала жертва на номер на Куртулуш. Сюнгюл и Йълдъз пак търсят за помощ психолога, която предоставя нова задача на скараните млади.

Ляле подготвя изискано парти за всички близки на Онур. В красива бяла рокля се обяснява в любов на мъжа си. Бетюл обаче не се предава и въздейства на психолога Пънар. Психиоложката дава нова задача на младоженците от „Стая 309”.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net