Стая 309 по Диема фемили / онлайн – еп. 157, 158, 159, 160, 161, 162 от 07.04. и 08.04.2018

Вместо помирение в „Стая 309” ще гледаме истински цирк, естествено със съдействието на Бетюл и Ерол. Този път обаче Филиз е в обичайно състояние и няма да прости подигравката с нея!

На прощалната гала, Ляле се обяснява в любов на мъжа си. Бетюл и Ерол обаче подтикват Пънар за нова изненада. Психоложката ги поощрява да започнат живота си отначало. Куртулуш и Нюню подкрепят г-жа Пънар. Исмет признава на Сонгюл и Йълдъз, че е подвела младите, за да не се разведат. Младоженците от „Стая 309” не я пускат да си отиде.

Куртулуш настоява с Нюню да опитат от „лекарството” на баджанака, т.е. и те да рестартират връзката си. Исмет отива да живее при Шади и Бетюл. Ляле и Онур си отиват по домовете, а братовчедът и коварната му майка искат да пречат на срещите им.

Филиз научава за плановете им и как са злоупотребили с нея, докато е била под хипноза. Готова е на всичко, за да изпълни наказателната си акция. Онур, подтикнат от Пънар, отива да иска Ляле от майка й. Бетюл праща Ерол при психоложката, но Филиз проваля интригите им.

Психоложката хипнотизира майката на Ерол. Пънар прави публичен сеанс за младите Саръхан. Онур се обяснява на жена си и й предлага отново брак.

Трета сватбена церемония очаква Ляле в „Стая 309”. Празникът обаче не протича както се надяват с мъжа й.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net