Стефан Вълдобрев се завръща с „Хеликоптер“ – видео премиера

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=XTG1XHECddY

Видеото към сингъла „Хеликоптер“, с който Стефан Вълдобревсе завърна на музикалната сцена, полетя в интернет пространството.

Снимките на видеото текат в продължение на четири месеца – от април до август, през които групата направи силна поредица от запомнящи се концерти. В него са уловени вълнуващи моменти от сцената, публиката и бекстейджа.

Стефан Вълдобрев  кани младата звезда на българското кино и театър, носителката на Аскеер 2011 Ирмена Чичикова да се снима във видеото. Двамата прекарват един студен септемврийски ден между слънчевите батерии на фотоволтаична централа в полето край Сапарева баня. „Исках освен кадрите с групата хората да видят и едно красиво и усмихнато женско лице, изпълнено с интелект и одухотвореност. Трябваше ми точно половин секунда, за да реша че това е Ирмена. Имал съм възможността да се убедя в актьорския и талант още от ролите й в Театралната академия“, споделя Вълдобрев.

Видеото е продукция на ShortCut Productions и спокойно може да бъде наречен „първият български колективен видеоклип“.

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ – Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи готвят национално клубно турне. Кампанията е ексклузивна, като се има предвид, че през последните десетина години, с изключение на редки епизодични изяви, групата бе преустановила клубните си участия.

Турнето ще включи седем града – в хронологичен ред – Благоевград, София, Бургас, Стара Загора, Варна, Велико Търново и Плевен. Ето и точният списък с дати и локации:

6 октомври, събота – Piano Bar Limited, Благоевград

25 октомври, четвъртък – клуб Строежа, София

27 октомври, събота – Music Groovy Club, Бургас

2 ноември, петък – клуб Il Mondo, Стара Загора

3 ноември, събота – клуб Vintage 33, Варна

14 декември, петък – Galaxy Bowling, Велико Търново

15 декември, събота – Galaxy Bowling, Плевен

 
По темата: