Стефани – момичето, което съчета поп-фолк кариера и училище!

Стефани завърши успешно първия учебен срок, при все поп-фолк ангажиментите си

Талантливата певица на „Ара мюзик“ Стефани приключи успешно първия учебен срок. Младата изпълнителка все още е ученичка в СОУ “Народни будители” в София, паралелка “Народно пеене”.

“Признавам, че понякога изпитвам трудности да съчетавам кариера и училище, но ме мобилизира желанито ми за успех. Мога да кажа, че двете неща взаимно се допълват и ми помагат: прилагам наученото в училище в песните си и обратно.”, споделя тя.

Гласовитата девойка не крие, че най-много трудности среща по предмета “Солфеж”: “Там доста се озорих, но се радвам, че оценката ми е задоволителна за мен.

А най-забавно на всички ни е в часовете по “Пиано”. Даже понякога съучениците ми ме молят да свиря моите песни на пиано и се веселим в час”, разказва изпълнителката на “След теб”. “Извън специалните предмети, най-интересно ми е в часовете по “История”, допълва чаровницата.

Междувременно Стефани работи върху записа на дебютния си албум, който се очаква през април. “На практика имах нужния брой песни още в края на 2009г., но с моите продуценти от “Ара мюзик” решихме да прецезираме всичко и да не допускаме никакви компромиси с песните, затова се получи и това леко забавяне”, обяснява тя.

Виж какви ги върши Стефани след училище – песента „След теб“: