Стефка Янорова с двама съпрузи в „Търси се“

Стефка Янорова вдига скандал на Краси Ранков в „Търси се…” – тази неделя по bTV

Актрисата от „Стъклен дом” Стефка Янорова ще бъде специален гост в новото издание на „Търси се…” – тази неделя, 6 ноември,  11:00 часа по bTV. Какво се крие зад образа на Ваня Ставрева и коя е най-голямата ценност в живота й, тя ще разкаже откровено за първи път в предаването.

Първата среща за Стефка Янорова ще е с екранния й съпруг от „Стъклен дом” – Краси Ранков. „Нашето семейство освен в телевизията продължава и в театъра, където също играем съпруг и съпруга. Тя е винаги усмихната и никога не губи самообладание”, разкрива актьорът. Той ще предизвика своята екранна съпруга да му вдигне скандал, но „така, че да разбера, че ме обичаш”. Как ще се справи Стефка с ролята на Ванчето извън снимачната площадка на сериала, зрителите ще видят тази неделя.

Меги и Нели ще срещнат актрисата и с любовта на живота й – нейният съпруг Петър, който е лекар по професия. „Аз от първия момент я харесах. Мина дълго време обаче, докато тя ме забележи”, спомня си той. Двамата ще споделят кои са били най-трудните моменти за семейството им и как обичат да се забавляват.

Изключително емоционална ще бъде срещата на актрисата и с нейната дъщеря Петра. Какви са отношенията между двете и кое е единственото нещо, заради което Стефка е критикувана от детето си, ще стане ясно в „Търси се…”.

Какво ще накара Стефка Янорова да се просълзи и кой ще я върне назад в ученическите й години, зрителите ще видят в новото издание на „Търси се…” – тази неделя, от 11:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн